• Çar. May 8th, 2024

CEMİL İPEKCİ ÜRÜNLERİNİN SAHTELERİ HOLLANDA DA DA ÇIKTI

ByHaber Merkezi

Mar 29, 2019

CEMİL İPEKCİ ÜRÜNLERİNİN SAHTELERİ HOLLANDA DA DA ÇIKTI

Özcan Özbay (Özel Haber)

Ünlü modacı Cemil İpekçi`nin son zamanlarda Türkiye de kendi markasına dadanan sahtecilerle başı dertte. Cemil İpekçi Home adlı markasını kopyalayan dolandırıcılarla mahkemelik olduğunu belirten ünlü modacı bu sahtekarlığın Hollanda da da yapıldığını görünce hayal kırıklığına uğradını açıkladı.

Önceki akşam katıldığı Deniz TV ekranlarında yaptığı açıklama ile marka hırsızlarına savaş açtığını belirten ünlü modacı Cemil İpekçi “İnsanın en azından emeğe bir saygısı olması gerekir. Türkiye de markamızı kullanarak haksız kazanç sağlayan bir firma ile suan mahkemelikiz. Kendilerini mahkemeye verdim. Avukatlarım tüm yoğunluklarını bu konuya ayırmış durumdalar.”dedi.

Türkiye de ki stresten uzaklaşmak için geldiği Hollanda da da bu marka hırsızlarının olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradığını belirten İpekçi “Eindhoven ve Rotterdam da iki yerde markamızı kopyalayıp satmaya başlamışlar. İki firmayı da tespit ettik. Kendileri ile görüşme taleplerimiz geri çevrildi. Hukuksal işlemleri başlattık. Bu sahteciler kendilerini ürünlerimin Avrupa da patenti olmadığını söyleyerek kurtaracaklarını sanıyorlar. Patentli bir ürünün yurtdışına nasıl çıktığının hesabını nasıl verecekler bakalım.”dedi.

Program boyunca sevenlerine çağrıda bulunan ünlü modacı İpekçi “Ben yurtdışına tek kalem ürün göndermedim. Lütfen benim markamı satan bir yer gördüğünüzde bunu bana bildirirseniz orasınıda mahkemeye vereceğim. hukuksal yolların tümünü kullanarak bu emek hırsızlarının en yüksek cezaya çarptırılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım.”dedi.

Bir cevap yazın