• Cts. May 18th, 2024

Dijital Bağımlılığın Hayatımıza Olan Etkisi

ByHaber Merkezi

May 4, 2024

Dijital Bağımlılığın Hayatımıza Olan Etkisi

Tevfik ŞENDÖL – Turan KAYA / LANDSHUT

Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık Dijital Bağımlılığın Çocuklara, Yetişkinlere ve Sosyal Hayata Olan Etkisi üzerine sunumuna Landshut’ta yoğun ilgi vardı

Aşağı Bavyera’nın Landshut şehri DİTİB Yunus Emre Camii toplantı salonunda Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık, Dijital Bağımlılığın Çocuklara, Yetişkinlere ve Sosyal Hayata Olan Etkisi üzerine yaptığı 90 dakikalık interaktif sunumu katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık, ‘’ dijital bağımlılığın çocuklara, yetişkinlere ve sosyal hayata olan etkisi çoktur. Bunun yanında okul, iş, ve aile hayatında olumsuz etkileri vardır. Alınması gereken önlemler yanında ebeveynlere büyük görevler düşüyor. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bir arkadaş değil de bir anne ve baba olarak diyolog kurunuz. Din, millet ve kültürün de önemi vardır’’ dedi.

 Landshut Ditib Yunus Emre Camii Başkanı Doç Dr. Ahmet Taşkıran ve üyeleri tarafından düzenlenen ve Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık Dijital Bağımlılığın Çocuklara, Yetişkinlere ve Sosyal Hayata Olan Etkisi üzerine interaktif sunumu dinleyicileri çok etkiledi.

Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık, interaktif sunumu sonun da katılımcıların yoğun isteği üzerine özel ikili görüşmeler yaparak problemlerini çözmeye yöneldi.

Program sonunda Landshut Ditib Yunus Emre Camii Başkanı Doç. Dr. Ahmet Taşkıran ve Din görevlisi Kadir Kınık Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık, hediyesini takdim ettiler.

Psikiyatrist Dr. Arif Sarlık2ın ulaşım bilgileri: Tel: 089 23027933 – 08923027934 veya arifsarlik@web.de

Bir cevap yazın