• Paz. May 19th, 2024

HOLLANDA DİYANET VAKFI 2024 YILI KURBAN HEDEFİNİ BELİRLEDİ. HEDEF 50 BİN KURBAN

ByHaber Merkezi

May 7, 2024

HOLLANDA DİYANET VAKFI 2024 YILI KURBAN HEDEFİNİ BELİRLEDİ. HEDEF 50 BİN KURBAN

Özcan Özbay

Hollanda Diyanet vakfı, Hollanda da görev yapan Türk medya temsilcileri ile biraraya gelerek bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulundu.

Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül, Hollanda Diyanet Vakfı Başkanı Muhlis Koç ve Vakıf Muhasebecisi, HDV Vekâletle Kurban Organizasyonu sorumlusu Turgay Ergezen in katıldığı Hollanda Diyanet Vakfı merkez binasında gerçekleşen toplantıda ilk olarak HDV ile ilgili olarak hazırlanan sinevizyon gösterisi izlenildi.

Vakıf Muhasebecisi, HDV Vekâletle Kurban Organizasyonu sorumlusu Turgay Ergezen in 2024 yılına ait Diyanetin hedefleri ve organizesi hakkında yaptığı sunumun ardından konuşan Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül HDV’nin 2024 yılı kurban kesme bedelinin 125 Euro olduğunu ve vekaleten kurban kesiminde hedeflerinin 50 bin kurban olduğunu belirtti.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Dünya genelinde yüzden fazla ülkede vekalet ile Kurban kestiklerini açıklayan Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül Diyanet İşleri Başkanlığı ile koordineli olarak yapılan vekaleten kurban kesimlerinde kendilerinin çncelikle seçilmelerinin en büyük etkenin Güvenilirlik olduğunu belirtti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
2023 yılında yalnız Hollanda’dan 30 binin üzerinde vekâletle kurban kesildiğine vurgu yapan Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül kendilerine vekaletle Kurban kestirenlerin istedikleri anda Kurban kesimlerini yakından takip edip videolarını görme imkanları oldugunuda sözlerine ekledi.


Bir cevap yazın