• Cum. May 3rd, 2024

Horecabond Nederland yeni sezonun ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı

ByHaber Merkezi

Eki 27, 2023

Horecabond Nederland yeni sezonun ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı

Mustafa Koyuncu – Den Bosch

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Horecabond Nederland Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek, yeni sezonda yapacakları güzel programların istişare toplantısını yaptı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Saki’nin öncülüğünde toplanan Horecabond Nederland Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Den Bosch şehrinde Edelstaal Group International Simtronic şirketinin salonunda geçtiğimiz sezonda gerçekleştirdikleri başarılı organizasyonların değerlendirmesini yapıp, yeni sezonda horeca sektörüne yönelik hedefledikleri bir çok güzel programın ön hazırlıklarını yaptı.


Toplantı esnasında ayrıca basın mensuplarına konuşan Başkan Saki “Bu günkü yapacağımız toplantıya ev sahipliği yapan Edelstaal Group International Simtronic şirketinin CEO’su Ertan Tolunoğulları’na teşekkür ederiz.

Derneğimiz Hollanda’da kurulduğu andan itibaren kısa sürede çok ses getirdi. Sektördeki konuları ve sıkıntıları hiç durmaksızın dernek üyelerimizle birlikte ele aldık ve şu ana kadar güzel yol katettik. Bu şekilde sektöre kalite katmaya, dernek üyelerimizi artırmaya devam ediyoruz. Sağ olsunlar, bugün itibariyle dernek bünyemize 6 yeni üyemizi dahil ederek, üye sayımızı 61’e çıkardık. Misyon ve vizyonumuza inanan, önümüzdeki dönemlerde derneğimize üye olmak isteyen arkadaşların daha da artacağından eminiz. Lakin tek üzüldüğümüz nokta ise sektördeki kadınların azınlıkta olmasıdır. Umarız ileride horeca sektöründe kadın girişimciler daha da artar, zira kadınların olduğu yerde daima belirli bir seviye oluşuyor”, ifadelerini kullandı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Toplantı, yeni üyelere Yönetim Kurulu üyeleri tarafından üyelik sertifikası takdim edildi.


Bir cevap yazın