• Cts. May 4th, 2024

BÜLENT TÜRKER MEMLEKETİ VİZE DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ByHaber Merkezi

Şub 21, 2019

BÜLENT TÜRKER MEMLEKETİ VİZE DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Özcan Özbay

Hollanda nın tanınmış ve renkli simalarından Bülent Türker 31 Mart ta Türkiye de yapılacak olan Belediye seçimlerine memleketi Vize den Demokrat Parti adına Belediye Başkan adayı oldu.

Hollanda da en iyi Kalpli Türk seçilen ve Kraliyet Nişanı bulunan işadamı Bülent Türker son anda Demkrat Parti listesinden memleketi Vizeden Belediye başkan adaylığını açıkladı. Türkiye de yaptığı yardımlarla Türk kamuoyu tarafından da iyi tanınan Bülent Türker in adaylığı kendisini tanıyanlar tarafından memnunlukla karşılandı. Memleketine yaptığı rutin yardımlar sayesinde çevresinde oldukça sevilen Türker in adaylığı yaşadığı Vize de de sevinçle karşılandı. Adaylığı konusunda son ana kadar bir açıklama yapmayan, son dakikada adaylığını açıklayan Bülent Türker ile yaptığımız görüşmede kendisinin çok siyasi biri olmadığını ama memleketine faydalı olabileceğini düşündüğü için DP nin teklifini kabul ederek aday olduğunu açıkladı. Türker “Ben zaten yıllardır başta memleketim Vize olmak üzere tüm Türkiye ye elimden geldiğince dostlarımla birlikte çeşitli yardımlar yapıyorum. Gelen teklifle de benim için yeni bir şey denemiş olacağım. Siyaset Türkiye de çok farklı. Benim bu konuda öyle çok fazla bir bilgim yok ama eğer hemşerilerim parti yerine adaya oy verirlerse seçilmemem için hiç bir neden yok.”dedi.

Vize ilçesinin toplam 10.500 oy kapasitesinin olduğunu da belirten Türker seçmene ulaşmakta bir zorluk çekmeyeceğini, hemşerilerinin kendisini gayet iyi tanıdıklarını belirterek “benim zorluk çekeceğim konu vatandaşlarımızın adaya bakmazsızın direk partiye oy kullanıyor olması. Bu beni zorlar, ama eğer adaya bakılıpta oy verilecek olursa büyük bir oranla seçileceğimi düşünüyorum. Dediğim gibi bu benim için bir ilk, olursa memleketime daha çok faydam olacağını herkes biliyor. Vize tam anlamıyla bir Avrupa şehri görünümü kazanacak.”dedi.

Bülent Türker kimdir

Bir cevap yazın