• Cts. May 4th, 2024

İsmine Yakışır Açılış, Semazen Restaurant “Sema gösterisi” ile açıldı

ByHaber Merkezi

Oca 13, 2019

İsmine Yakışır Açılış, Semazen Resaurant “Sema gösterisi” ile açıldı

Özcan Özbay

Hollanda da gıda sektöründe uzun süre çalışan, sektörün mutfağında yer alan Recep Tunç ailesi ile birlikte Schiedam da Semazen Restaurantı açtılar.

Açılış törenine DENK Partisi lideri Tunahan Kuzu, MÜSİAD Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar, Tesiad Hollanda Temsilcisi Fikret Gür başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Törende Müsiad Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar ve Türk Asıllı Milletvekili Tunahan Kuzu birer konuşma yaparak Hollanda’da Türk girişimciliğinden övgü ile söz ettiler ve Tunç ailesinin de bu girişimciler arasında yer alasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Uzun yıllar Hollanda Türk Restoran camiasında aşçı olarak çalışan Recep Tunç ve ailesi hayallerine kavuştu. Hollanda’nın Schiedam şehrinde eşi Kezban hanım, oğlu ve kızı ile aile restoranı Semazen restaurant’i çalıştıran Recep Tunç‘un açılışın yapıldığı günde sevinci heyecanı görülmeye değerdi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kezban Tunç Semazen aile restoranının bir hayali olduğunu belirterek “Uzun soluklu bir yola çıktık, Semazen Restaurant öyle kısa düşünülen bir olay değil. Burada lezzeti ile aranan bir yer olacağız.”dedi.

Edilen dua ve ikramların ardından davetliler tek tek Tunç ailesini tebrik ederek tören son buldu.

Bir cevap yazın