• Cts. Tem 27th, 2024

Landshut’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

ByHaber Merkezi

May 20, 2024

Landshut’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Tevfik ŞENDÖL / LANDSHUT

19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı, Landshut’ta coşkuyla kutlandı
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Landshut’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Basketbol Oyuncusu Ahmet Özcan tarafından düzenlenen Basketbol Turnuvası’na Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Eğitim Ataşesi Dr. Akın Deveci ile katıldı.

Landshut’a bağlı Ergolding Mehrzweckhalle’de kutlanan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına çok sayıda sporcu katılarak mücadele verdiği turnuvada, Türkçe ve Türk Kültürü Dersi öğrencileri başarılı bir gösteri sundu.

Büyük bir coşkuyla yaşandığı etkinlikte, Landshut Alevi Derneği de lösemili hastalara destek amacıyla, tıbbi örnek verilebilecek bir stant kurdu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğene Eğitim Ataşesi Dr. Akın Deveci ile katılan Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, ‘’ 19 Mayıs ruhunun büyük bir coşkuyla yaşandığı Landshut Fenerbahçeliler Derneği, Türkçe ve Türk Kültürü Dersi Öğretmenimiz Zeynep Karayazı ve Basketbol Oyuncusu Ahmet Özcan tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvası’na Eğitim Ataşemiz Dr. Akın Deveci ile katıldık.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Çok sayıda sporcunun katılarak mücadele verdiği turnuvada, Türkçe ve Türk Kültürü Dersi öğrencilerimiz başarılı bir gösteri sundu. 19 Mayıs ruhunun büyük bir coşkuyla yaşandığı etkinlikte, Landshut Alevi Derneği de lösemili hastalara destek amacıyla, tıbbi örnek verilebilecek bir stant kurdu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.’’ dedi


Bir cevap yazın