• Cts. Tem 27th, 2024

TOVERCUP KUPASI ELÇİLİK-KONSOLOSLUK TAKIMININ

ByHaber Merkezi

May 20, 2024

TOVERCUP KUPASI ELÇİLİK-KONSOLOSLUK TAKIMININ

Özcan Özbay

Kısa adı TOVER olan Turkse Ondernemers Vereniging tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl gerçekleşen TOVERCUP kupası bu yılda 19 Mayıs etkinliği olarak gerçekleşti.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Karşılaşma öncesi T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal bir konuşma yaparak herkesin bayramını kutladı ve turnuvaya katılanlara başarılar diledi. Daha sonra çocuklar tarafından şiirler okundu ve folklor gösterileri gerçekleşti.

Takım sorumluluğunu HTİKDF başkanı Ömer Altay ın yaptığı, TOVER başkanı Durmuş Doğan ,TOV Utrecht başkanı Ömer Soner,TOV Zoetermeer başkanı Uğur Arslan ,HOTİAD yön kr Behzat Eren, Horecabond başkanı Tarık Sakı,HTF Denhaag başkanı Tahsin Çetinkaya, UID Hollanda sekreteri Mehmet Akif Bozacı, Çanakkale Müzesi kurucusu Bülent Türker den oluşan TOVER takımının rakibi takım sorumluluğunu Tanıtım müşaviri Pınar Bilgen Ermiş in yaptığı Elçilik ve Konsolosluk çalışanlarından oluştu.

Saat 15:00 orta hakemliğini Mehmet Safrancı, yan hakemler Masum Kolkılıc ve Emin Ayverdi ‘nin yaptığı maç Büyükelçi Selçuk Ünal ın konuşmaları ve başlama vuruşu ile başladı.

Çekişmeli geçen maç sonunda Elçilik ve Konsolosluk personelinden oluşan takım TOVER takımını 4-2 yenerek turnuvanın galibi oldu.

Mac sonunda TOVER başkanı Durmuş Doğan günün anlamına binaen Büyükelçi Selçuk Ünal’a Filografi sanatçısı Kezban Aslan tarafından işlenmiş bir Türk bayrağı hediye etti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
TOVER Başkanı ve organizeyi düzenleyen Durmuş Doğan konu ile ilgili olarak “TOVER olarak 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı etkinliklerine hemde günün anlamına uygun gecen futbol maçına katılımları dolayısı ile başta Büyükelçimiz Selçuk Ünal Bey’e,Deventer Başkonsolosumuz Hakan Cengiz Bey’e ,Amsterdam Başkonsolosumu Mahmut Burak Ersoy Bey’e bütün elçilik ve konsolosluk görevlilerine ,STK Başkan ve temsilcilerine ,DENK Dordrecht meclis üyesi Mehmet Safrancı ,Dordrecht Türk futbol kulübü başkanı Masum Kolkılıc , BMT futbol kulübü başkanı Melih Çeltik’e ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.”dedi.


Bir cevap yazın