• Sal. May 7th, 2024

HOTIAD Üyeleri, Milletvekili Arend Kisteman ile Görüştü

ByHaber Merkezi

Nis 26, 2024

HOTIAD Üyeleri, Milletvekili Arend Kisteman ile Görüştü

Özcan Özbay


Kısa adı HOTIAD olan Hollanda Türk İşadamları Derneği başkanı Hikmet Gürcüoğlu ve başkan yardımcısı Veysel Hut, geçtiğimiz Çarşamba günü, VVD partisinin Milletvekili Arend Kisteman’ı ziyaret etti. Kisteman, çeşitli konuları ele aldığı bir tanışma toplantısında onları ağırladı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
HOTIAD’ın dış ilişkiler sözcüsü Veysel Hut, “HOTIAD olarak, sesimizi Hollanda Parlamentosu’nda duyurma fırsatına sahip olduğumuz için memnunuz, sadece kendi topluluğumuzda değil, Hollanda iş dünyasının çeşitli sektörlerinde Üyelerimizin çıkarlarını temsil etmek ve girişimciliği teşvik etmek için kararlıyız” dedi.

Görüşme maddelerinden biri son zamanlarda iş insanlarının bankalarla çalışmalarındaki sorunlarıda iceren toplantıda HOTIAD ın hedefleri ve karşılaştığı sorunlarda ele alındı.

Veysel Hut, “Bu görüşmede, özellikle aile şirketleri ve KOBİ’ler için olumlu bir iş ortamı oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladık, çünkü bu işletmeler ekonomimizin omurgasını oluşturuyor,” şeklinde konuştu.

Kendisi de eski bir ticaret insanı olan Milletvekili Arend Kisteman, eski bir işletmeci olarak kendi deneyimlerini paylaştı. Kisteman, işletmecilerin günlük karşılaştığı zorlukları ve fırsatları iyi anladığını belirtti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Görüşmede ele alınan konular üzerine verimli bir tartışmadan sonra, bir sonraki adım olarak HOTIAD üyesi bir işletmeciye bir çalışma ziyareti düzenleme kararı alındı. Bu ziyaret, tartışılan konuları daha derinlemesine incelemek ve Hollanda KOBİ’lerine faydalı pratik çözümler bulmak için bir fırsat sunacağı ortak karar oldu.

HOTIAD’ın Hollanda Parlamentosu’na yaptığı ziyaret, işletmecilerle politika yapıcılar arasındaki iletişimi geliştirmenin önemli bir adımını temsil ediyor. İşbirliği yaparak ve birbirlerini bilgilendirerek, Hollanda iş dünyasının büyümesini ve direncini teşvik eden etkili politikalar geliştirebilirler.


Bir cevap yazın