• Sal. Nis 30th, 2024

İŞ İNSANI MURAT ATEŞALP’IN İFTARINA GELENLERE SUPRİZ

ByHaber Merkezi

Nis 8, 2024

İŞ İNSANI MURAT ATEŞALP’IN İFTARINA GELENLERE SUPRİZ

Haber-Video: Özcan Özbay
Foto: Mustafa Koyuncu

Hollanda nın tanınmış iş insanlarından Murat Ateşalp dün akşam Eindhoven Mado restorantta verdiği iftar yemeğinde yine kendi gibi Hollanda nın tanınmış isinsanları ile biraraya geldi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
İftar öncesi konukları ile yakından ilgilenerek sohbet eden Murat Ateşalp yaptığı Hoşgeldiniz konuşmasında birde süpriz açıkladı. Misafirlere yaptığı konuşmasına “Sevgili misafirler, Bugün burada, Ramazan ayının bereketi ve paylaşımının ruhuyla bir araya gelmek için buluştuk.”diyerek başladı.

Konuşmasına devam eden Ateşalp şunları söyledi “Bugün, farklı iş branşlarından gelen insanlar olarak, aynı sofrada buluşuyoruz. Bu birlikteliğin değerini kutluyor, birbirimize destek olmanın önemini arz ediyorum. İşte bu birliktelik, birlikte mücadele etme ve dayanışma ruhu, asıl gücümüzü oluşturuyor.”

Misafirlerine DTİK Limburg Temsilcisi seçildiğini müjdeleyen Murat Ateşalp “Ayrıca, DTİK Dünya Türk iş Konseyi Limburg bölge temsilcisi seçildiğime çok mutlu oldum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimden emin olabilirsiniz. Bu vesileyle, DTIK is konseyine, Genel Baskanimiz Nail OLPAK A ve Sayın Turgut Torunoğulları’na bana olan güvenlerinden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum.

DTIK Hollanda Limburg bölgesindeki görevimizle, Hollanda topluluğuna bir köprü oluşturmayı hedefliyoruz ve bu görevle sizler için de fark yaratmayı umuyoruz.

Bugün ayrıca, 60. Göç Yılı’nı da anmak istiyorum. Göçmen olarak katkılarını sağlayan büyüklerimize ilgi çekmek, onların emeklerini ve fedakarlıklarını takdir etmek istiyorum. Bu yılın bize verdiği ilhamla, gelecekte daha fazla işbirliği ve dayanışma içinde olmayı umut ediyorum.

Bu iftar sofrasında bir araya gelerek, birlikte olmanın, birbirimize destek olmanın yanı sıra, geleceğe dair umutlarımızı da paylaşıyoruz. Hepinize tekrar hoş geldiniz ve bu güzel iftar sofrasında bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Afiyet olsun ve simdiden hepinize ayri ayri iyi bayramlar diliyorum.”dedi.


Misafirler arasında yer alan DTİK Avrupa Genel Koordinatörü Turgut Torunoğulları da bir konuşma yaparak “Murat Ateşalp arkadaşımızın çalışmalarını yakından takp edüyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada başarıları ile aldığı bu görevi yerine getireceğinden eminim.” dedi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Davetliler Ezan okunması ile iftara geçtiler ve iftar sonrasında da geç saatlere kadar sohbet etme fırsatı buldular.


Bir cevap yazın