• Cts. Nis 27th, 2024

ÇALIŞKAN VE MÜTEVAZİ BAŞKAN İLHAN AŞKIN

ByHaber Merkezi

Şub 18, 2024

ÇALIŞKAN VE MÜTEVAZİ BAŞKAN İLHAN AŞKIN

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda da Türk sivil toplum örgütleri arasında yer alan ve belkide en çok aktif olanlarından biri olan Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği başkanı İlhan Aşkın mütevaziliği ve çalışkanlığı ile örnek bir STK başkanı olmaya devam ediyor.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Yaptığı çalışmalarla herzaman adından söz ettiren Başkan Aşkın bu çalışmaları dan ötürü de bir çok kez madalyalar ile ödüllendirilmiş.

Bu konularda konuşmayı pek sevmeyen ancak aldığı madalyalara çok önem gösteren başkan İlham Aşkın “Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Bu madalyaları bize layık görenlere çok teşekkür ederiz” diyerek madalyalar hakkında çok konuşmamasına rağmen kendisine şu madalyalar takdim edilmiş;

– Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev adına

– Azerbaycan Cumhuriyeti İnternasyonel Engelli Gaziler fonu adına

– Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov tarafından

– Azerbaycan Vatan Muharebesi Gazileri adına BÜYÜK ZAFER hatıra madalyası Rıza Guliyev tarafından ve daha bir çok kurum ve kuruluştan madalyalar takdim edilmiştir.

1990 Yılında kuruculuğunu yaptığı Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneğinde 2006 yılında seçildiği başkanlık görevini halen başarı ile sürdüren İlhan Aşkın, başkanlığı döneminde düzenlediği eylem ve aktivitelerle mahkemelerede çıktı.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Çeşitli sosyal aktivitelerin yanı sıra Schalk Burgerstraat 198, 2572 VD Den Haag adresinde bulunan dernek binasında üyelerine Hollandaca dersleride verdirerek çalışmalarına devam eden başkan Aşkın ” bu görevi benden teslim alacak bir arkadaşım çıkana kadar görevime ilk günki heyecanım ile devam edeceğim.” Dedi.

Bizde DRTMEDIA olarak Hollanda da örnek çalışmaları ile adını ve kişiliğini akıllara kazıyan başkan İlhan Aşkın’a bundan sonraki çalışmalarında yine üstün başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın