• Cts. Nis 27th, 2024

KARSU DÖNMEZ YILIN KADININDAN SONRA, 100 AŞÇI ARASINDAN BİRİNCİ OLDU

ByHaber Merkezi

Kas 21, 2023

KARSU DÖNMEZ YILIN KADININDAN SONRA, 100 AŞÇI ARASINDAN BİRİNCİ OLDU

Özcan Özbay

Geçtiğimiz günlerde Hollanda’da Yılın Kadını seçilen ünlü sanatçı Karsu Dönmez, bir başarıya daha imza atarak FavorFlav Top 100 yarışmasının 7. sinde birinci oldu.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Adını ebeveynlerinin köyü Karsu’dan alan Türk asıllı Hollandalı şarkıcı ve piyanist Karsu Müzik kariyerinin yanı sıra aynı zamanda son dönemlerde Hollanda TV lerinde yaptığı Türk Mutfağı, yeni bir seyahat ve yemek programı olan “Karsu’nun Türkiye’si” ile dikkat çekti. Ayrıca, bu yıl ilk yemek kitabı olan “Karsu’nun Mutfak”ı da okurlarıyla buluşturdu.



FavorFlav Top 100 yarışmasında 100 yarışmacı arasından birinci seçilen Karsu, ödülünü Perşembe akşamı Amsterdam’da özel bir törenle aldı. Altı tabaklık özel bir yemek sunumu gerçekleşen etkinlikte, şefler Tim Golsteijn (Bougainville*), Thomas Val (Wils*), Casimir Evens (Odille), Chris Naylor (Vermeer) ve Maartje de Nie (Pastry Chef Grand Café Krasnapolsky) birbirinden özel lezzetlerle katılımcıları ağırladı. Sunum ise YouTube fenomeni ve yemek kitabı yazarı Nick Toet tarafından gerçekleştirildi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Karsu Dönmez’in bu çifte zaferi, sanat ve mutfak alanındaki yeteneklerini bir kez daha ön plana çıkarmış oldu.

Bir cevap yazın