• Pts. May 20th, 2024

Moosburg Belediye Başkanları Gönüllü Hizmet Verenleri Ödüllendirdi

ByHaber Merkezi

Eki 20, 2023

Moosburg Belediye Başkanları Gönüllü Hizmet Verenleri Ödüllendirdi

Tevfik ŞENDÖL- Turan KAYA/ Moosburg

Moosburg Belediyesi, itfaiye, ana okulu, sosyal hizmetler, dini hizmetler, spor kulüpleri gibi her türlü alanda gönüllü onursal hizmetlerde uzun yıllar faaliyetlerde bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşları, Dernek başkanları ve yönetiminde görevde bulunup, hizmet verenleri ödüllendirdi.

Moosburg 1. Belediye başkanı Josef Dollinger ve 2. Belediye Georg Hadesdorfe tarafından sertifikalar ve Altın, Gümüşten Rozetler itfaiye, ana okulu, sosyal hizmetler, dini hizmetler, spor kulüpleri gibi her türlü alanda gönüllü onursal hizmetlerde uzun yıllar faaliyetlerde bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşları, Dernek başkanları ve yönetiminde görevde bulunup, gönüllü hizmet edenlere verildi.


Moosburg belediyesi tarafından Stadthalle’de düzenlenen programa çok sayıda Alman gönüllülerin yanı sıra Türk Vatandaşları da ödüllerini almak için davete katıldılar.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Türk Vatandaşlardan Muharrem Şöhmelioğlu, Orhan Şöhmelioğlu, Emre Kıyıçay, ve Erdoğan Ayyıldız, 1.Belediye başkanı Josef Dollinger ve 2. Belediye Georg Hadesdorfe’nin ellerinden Sertifikalarını ve Gümüş Rozetleri aldılar.

Bir cevap yazın