• Cts. Nis 27th, 2024

8. RADYO DENİZ TAVLA TURNUVASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ByHaber Merkezi

Eki 17, 2023

8. RADYO DENİZ TAVLA TURNUVASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Mehmet Köse

1999 yılından bu yana Hollanda dan tüm Dünya ya hem Radyo hem TV olarak internet üzerinden yayın yapan Radyo Deniz geleneksel hale getirdiği Tavla turnuvalarının 8. sinide yoğun ilgi ile gerçekleştirdi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hollanda nın nezih mekanlarından Naza Grand Cafe Restaurant ta gerçekleşen turnuvaya bu yıl ilk kez yurt dışından, İran dan da bir oyuncu katıldı.


Saat 15.00 itibarı ile toplanmaya başlayan oyuncular isim kayıtlarını yaptırdıktan sonra çekiliş ile rakiplerini belirlediler ve maçlar başladı.

24 iddialı yarışmacının kıyasıya yaptıkları maçlar sonucu final de birçok iddialı erkek rakibini geride bırakan Songül Gül birinciliği elde ederken, turnuvanın süpriz ama en iddialı oyuncusu olan İran lı Sara Mohallavi ile Hollanda da 3 top bilardo şampıyonlarının vazgeçilmez oyuncusu Ekber Yılıdırım ikincilik ve üçüncülük için karşı karşıya geldiler. Maçı Ekber Yılırım alınca ikinciliğide kazanmış oldu. Misafir oyuncu Sara Mohallavi de turnuvanın içincisi olarak radyo Deniz Tavla Turnuvaları tarihine adını yazdırmış oldu.



Herkesin gönlünce eylenme fırstı bulduğu gecede sahneye çıkan Cşhan Ateş ve arkadaşları da çalıp seslendirdikleri sanat müziği eserleri ile gönülleri fethettiler.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Gece sonunda konuşan Deniz Radyo Televizyon un sahibi Özcan Özbay tüm katılımcılara teşekkür ederek 26 Kasım da yapacakları Okey turnuvasına herkesi davet etti.

Bir cevap yazın