• Per. May 2nd, 2024

2 EVDE 2 AYRI CESET BULUNDU

Özcan Özbay

Rotterdam ve Dordrecht’te Cuma günü iki farklı evde birer ceset bulundu. Olayların araştırılması için polis soruşturma başlattı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Cuma günü, Rotterdam-IJsselmonde ve Dordrecht’teki ayrı evlerde kısa süre arayla iki erkek cesedi bulundu. Polis, olayların birbiriyle bağlantılı olmadığını belirtti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
IJsselmonde’deki Wilbertoord adresinde, evden kötü kokular yayılması üzerine polis ekipleri çağrıldı. Polis memurları, eve girdiklerinde, ne zaman öldüğü tam olarak bilinmeyen bir erkek cesediyle karşılaştı. Mahalle sakinlerinin aktardığına göre, evden yoğun bir amonyak kokusu geliyordu ve bazı polis memurları göz yanması şikayeti yaşadı.


Dordrecht’teki Binnen Walevest adresinde benzer bir olay meydana geldi. Mahalle sakinlerinin aşırı kötü koku ihbarı üzerine polis, bir erkek cesedi buldu.


Polis, aynı gün içinde farklı adreslerde iki erkek cesedinin bulunmasını tamamen tesadüf olarak değerlendirdi. Her iki olayın birbiriyle ilişkili olmadığını açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini ve ölen kişilerin evin sakinleri olup olmadığının araştırıldığını bildirdi.


Henüz ölen kişilerin nasıl hayatını kaybettiği veya olayda suç unsuru olup olmadığı bilinmemektedir. Polis, olayları detaylı bir şekilde incelemekte ve daha fazla bilgi sağlayacak ilerlemeleri kamuoyuyla paylaşmayı taahhüt etmektedir.


Bir cevap yazın