• Cts. Nis 27th, 2024

ROTTERDAM DA BIR EVE BASKIN YAPILDI, 10 TUTUKLAMA ÇOK SAYIDA SILAH VE UYUSTURUCU YAKALANDI

ByHaber Merkezi

Eyl 17, 2021

ROTTERDAM DA BIR EVE BASKIN YAPILDI, 10 TUTUKLAMA ÇOK SAYIDA SILAH VE UYUSTURUCU YAKALANDI

Özcan Özbay

Rotterdam da Polisin uzun süre takip ettigi bir eve geçtigimiz 10 Eylül Cuma sabah erken saatlerde yapilan baskinda eve girip çikanlar dahil 10 kisi tutuklanirken çok miktarda uyusturucu silah ve nakit para ele geçirildi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Polis yaptigi açiklamada Rotterdam`i biraz daha güvenli bir hale getirmek için çalismalari yogunlastirdiklarini, buna bagli olarak geçtigimiz 10 Eylül Cuma günü sabahin erken saatlerinde Rotterdam Mijnlaan ve Mijnplein de harekete geçtiklerini ve uzun zamandir takip edilen bir eve baskin yaparak eve girip çikanlar dahil bir çok kisiyi göz altina aldiklarini açikladi.

Yakalanan sahislar üzerinde yapilan arastirmalarda da bir araç içinde 400 bin euronun üzerinde nakit para, bir sahsin üzerinde 300 bin euro, Fransiz uyruklu bir sahsin arabasinda çok miktarda kokain maddesi, bir sahista silah ve çok miktarda nakit para ile uyusturucu bulundugu. Operasyondan kaçmaya çalisan üç kisi daha yakalandi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Polis olayla ilgili üç evi kapatarak yogun bir arastirma baslattigini açikladi.

Polis ayrica bölgede yasayan vatandaslara seslenerek “Mahallenizde uyusturucu kaçakçiligi veya silah sahipligi gibi güvenligi tehlikeye atan seylerin olduguna dair bilginiz veya güçlü belirtileriniz var ise direk polis bürolarina giderek yada polis web siteleri üzerinden ister açik kimliginiz ile isterseniz ananonim kimlik ile sikayetinizi ve bilginizi paylasin. Bunun için ayrica ücretsiz Irtibat Telefonunu kullanabilirsiniz: 088-661 77 34 “dedi.

Bir cevap yazın