• Cts. Nis 20th, 2024

HOLLANDA HAVAALANINDA 56 KİLO ALTIN VE 150 BİN EURO YAKALANDI

ByHaber Merkezi

Eyl 17, 2021

HOLLANDA HAVAALANINDA 56 KİLO ALTIN VE 150 BİN EURO YAKALANDI

Özcan Özbay

Hollanda`nın Amsterdam da bulunan, Dünyaca ünlü hava alanında Eylül ayi icerisinde Hollanda Kraliyet Polisi (Marechaussee) tarafından yapılan operasyonlarda toplam 150 bin euro nakit para ele geçirilirken 56 kilo da Altın yakalandı.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Eylül ayının başından bu güne kadar devam eden operasyon ve aramalarda üstlerinde ve bagajlarında Altın ve nakit para kaçırmak isteyen 3 kişi tutuklandı.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Marechaussee tarafından yapılan operasyonların ilki 3 Eylülde gerçekleşti. Dubai ye seyehat etmekte olan Hollanda uyruklu bir kişi üzerinde 8.500 euro nakit para, bagajında da 25 kilo altın ile yakalandı. Polis şahsi kara para aklamak suçundan tutukladı.

Hollanda`nın Enschede bir iş yerine baskın yapan Marechaussee ekibi burada da 29 kilo altın ve 42 bin euro akit para ele geçirdi. isterinde bunları yakalatan şahsın soruşturması halen devam ediyor.

6 Eylülde yapılan başka bir operasyonda da İtalyan uyruklu bir çifttin üzerinde 2 kilo Altın ele geçirildi. Bu olaydan iki gün sonra da Şili den Türkiye ye giden bir Türk`ü yakaladı. Yakalanan Türk uyruklu şahsın bagajında 100 bin euro nakit para ele geçirildi. Şahıs kara para aklama suçundan tutuklandı.

Bir cevap yazın