• Cts. Nis 27th, 2024

HOLLANDA CAN ERZİNCANLILAR VAKFINDAN 50 AİLEYE GIDA DESTEĞİ

ByHaber Merkezi

Nis 28, 2021

HOLLANDA CAN ERZİNCANLILAR VAKFINDAN 50 AİLEYE GIDA DESTEĞİ

Özcan Özbay

İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı çerçevesince ailelere her yıl desteklerini esirgemeyen Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı bu yılda 50 aileye Gıda desteğinde bulundu.

Paketleme ve dağıtımını Vakfın Burs desteğinde bulunduğu öğrencilerin gerçekleştirdiği Organizasyon hakkında konuşan Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Başkanı Murat Kurt “Hollanda Can Erzincanlılar vakfı olarak elini taşın altına koymaktan korkmayan dostlar sayesinde gönüllere ufakta olsa dokunmaya çalıştık.Bu durumu kendilerine görev bilen paketlemeden dağıtıma kadar hediyelerini kardeşlerine,abilerine ve ablalarına ulaştırmanın heyecanını bizlerle birlikte yaşayan tüm bursiyer evlatlarımıza yürekten teşekkür eder ve geleceğimizin aydınlık yüzleri olan gençlerimizin o kocaman yüreklerinden öperiz.”dedi.

Kurt bu tür yardımların devam edeceğini belirterek “Tüm Dünya’nın içinde olduğu bu zor süreçte ekmeğini koşullar ne olursa olsun paylaşmaktan vazgeçmeyen herkese selam ve sevgilerimizle.”dedi.

Ayrıca Vakfın İzmir depreminde yaptigi yardimlardan oturu Bornova Belediye Baskani Dr. Mustafa İDUĞ imzali bir teşekkür belgesi gönderilirken, yine vakfin Ertuğrul Gazi Anadolu lisesi`ne yaptigi Tablet desteği dolayısı ile Okul yonetimi tarafından Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı adına Bursiyerlerden Tıp Öğrencisi Mert Kılıç`a Teşekkür belgesi ve plaket verdi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın