• Per. Mar 28th, 2024

HOLLANDA`DA YASAKLAR KALKIYOR

Özcan Özbay

Hollanda’da koronavirüs (Çovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 23 Ocak’ta yürürlüğe giren gece sokağa çıkma kısıtlaması ve bazı yasaklar bu gün sona eriyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Normalleşme yönündeki çalışmalar kapsamında Hollanda genelinde bu günden itibaren Gece sokağa çıkma yasağı kalkıyor, Yüksek okullar açılıyor ve Mağazalara randevusuz giribilecek. Tabiki metrekare başına maksimum kişi sayısına dikkat edilerek.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

14 Ekim 2020 tarihinden bu yana müşteriye kapalı olan ve sadece paket servisi yapabilen restoranlar artık sadece teraslarını her gün 12.00 ila 18.00 saatlerinde açabilecek. Terasın büyüklüğüne göre en fazla 50 kişi sosyal mesafeye uyarak bir arada oturabilecek.

Ev ziyaretlerinde 13 yasından büyük sadece 1 kişi ağırlanabilirken, bugünden itibaren 13 yasından büyük 2 kişi misafirliğe kabul edilebilecek. Cenaze törenlerine 50 kişi yerine 100 kişi katılabilecek ve sürücü kursu teori sınavları tekrar başlayacak.

Bu normalleşme çalışmaları sorunsuz şekilde gerçekleştirildiğinde Vaka sayılarının azalması durumunda Geçici Hükümet 11 Mayıs’tan itibaren kısıtlamaları gevşetme konusunda ikinci plana geçecek.

Bir cevap yazın