• Sal. Mar 19th, 2024

ETTEN LEUR`DEKİ AİLE CİNAYETİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

ByHaber Merkezi

Mar 30, 2020

ETTEN LEUR`DEKİ AİLE CİNAYETİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Özcan Özbay

Hollanda önceki gün Etten Leur da bir evde 4 Türk ün cesedinin bulunmasının ardından yapılan araştırmalarda olayın sır perdesi aralandı. Olayın aile içi şiddet olduğu ve suan nedeni henüz bilinmemekle birlikte Onur Kandemir (33) iki evladını karısını ve annesini öldürdüğü ve sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Hollanda’nın Etten Leur kasabasında yaşayan Giresunlu Onur Kandemir (33), önce 10 yıllık eşi Gülcan’ı (31), daha sonra 6 yasındaki oğlu Atakan ile 2 yasındaki kızı Deniz’i öldürdü. Ardından arkadaşları ile yürüyüşteki annesi Hikmet’i (64) arayıp, “Çocuklar çok hasta” diye acil eve çağırdı. Telaşla eve giden annesini de öldüren Onur Kandemir, cesetlerin başında bir gün bekledi.

HERŞEY MESAJDAN SONRA ORTAYA ÇIKMIŞ

Emekli öğretmen olan anne Hikmet Kandemir in arkadaşları ve yakınları kendisini defalarca aramalarına rağmen ulaşamayınca Onur Kandemir’e mesaj attı. Katil zanlısı, mesaja cevap olarak annesi, eşi ve çocuklarının önce toplu ardından tek tek çekilmiş fotoğraflarını gönderdi ve mesaja, “Çok hastalar, konuşamazlar” yazdı. Olaydan şüphelenenler hemen polise ihbarda bulundular. İhbar üzerine eve giden polis, evde 4 ceset ile karşılaştı. Onur Kandemir’e ise ulaşamadı.

Kandemir’in ailesini cuma günü öğleden sonra katlettiği sanılıyor. Zanlının evden cumartesi günü ayrıldığı düşünülürken, Polis, katil zanlısının fotoğraflarını yayınlayarak bulunmasına çalışıyor. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı ve bu konuda bilgisi olanların polise yardımcı olması istendi.

Bir cevap yazın