• Sal. Mar 19th, 2024

HOKAF yeni yönetimi işbaşında

ByHaber Merkezi

Mar 30, 2020

HOKAF yeni yönetimi işbaşında

Hollanda’daki Karamanlılara Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif alanlarda faaliyet ve çalışmalar yapmak amacıyla 1996 yılında kurulan, Hollanda Karamanlılar Federasyonu (Hokaf), yeni yönetimini belirledi ve yönetim işbaşı yaptı.

Hokaf’ı oluşturan köy/kasaba dernek yöneticilerinin oyuyla başkanlığa seçilen Adem Güneş, 3 yıl boyunca birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Yönetim kurulunu, mümkün olduğunca Hokaf’a daha fazla katkı sunabileceğine inandığı hemşerilerinden oluşturduğunu söyleyen Hokaf Başkanı Adem Güneş, “Alanında uzman olan hemşerilerimizi tespit ederek yönetim kurulumuza kazandırmaya çalıştık. Maksadımız, Hollanda’da yaşayan hemşerilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapabilmek. İstişareler yaparak belirlediğim yeni yönetimimiz, Hollanda toplumunu ve yapısını bilen arkadaşlardan müteşekkil oldu. Buradan özellikle bizi bu göreve layık gören köy/kasaba dernek temsilcilerimize tekrar teşekkür ediyorum.”

“Bu sene içerisinde yapmayı planladığımız kültürel faaliyetler, iftar, bilgilendirme programları vs. ajandamıza aldık. Ancak Koronavirüs problemi sebebiyle şuan için her şey belirsiz. Koronavirüs problemi aşıldıktan sonra çalışmalarımızı tekrar güncelleyip, kamuoyuyla paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Hokaf Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Adem Güneş (Başkan), Necmettin Küçük (Başkan Yardımcısı), Ayten Uysal (Sekreter), Mustafa Çimen (Muhasip), Rıza Görer (Teşkilatlanma Başkanı), Mehmet Ali Topcu (Basın/Yayın Başkanı), Zeynep Özcan (Kadın Kolları Başkanı), Mücevver Ünüvar-Konuksever (Halkla İlişkiler), Osman Baş (Gençlik Kolları Başkanı), Celal Mor (İşverenler Komisyon Başkanı), Cemal Şimşek (İşverenler Komisyon Üyesi), Mehmet Ali Saçarşimşek (İşverenler Komisyon Üyesi), Ahmet Yılmaz (İşverenler Komisyon Üyesi), Necmettin Deniz (Sosyal Medya Sorumlusu), Ayşe Kabakçı (Mali Destek-Subsidie Sorumlusu).

DANIŞMA KURULU: Ayşe Konuksever, Ayhan Tonca, Nebi Sancar, Kemal Arabacı.

DİSİPLİN KURULU: Musa Arslan, Hüsamettin Çelik, Arif Çetintürk.

ONUR KURULU: Uğur Şen, Nusret Öksüz, Mehmet Tütüncü, Mustafa Duyar.

Bir cevap yazın