• Çar. May 8th, 2024

“Bunlari Denetleyecek Kimse Yok mu?”

ByHaber Merkezi

Tem 31, 2019

“Bunlari Denetleyecek Kimse Yok mu?”

Özcan Özbay ( Özel Haber )

Hollanda da son haftalarda havalarinda asiri sicaklari nedeniyle daha sik ortaya cikan Motorsikletlerin asiri gurultuleri insanlara illallah ettirdi. Motosiklet ve Otomobillerden çikan egzoz gürültüsü ve motosiklet yarislari herkesi isyan ettiriyor.

Aksam ve Gece saatlerinde dahi sehir içinde egzoz filtrelerini açan motosikletler vatandaslari rahatsiz ediyor. Egzoz susturuculari sökülen ve normalin çok üzerinde ses çikararak çevreyi rahatsiz eden motosiklet sesinden rahatsiz olan vatandaslar polisin bu tur gurultu cikaran araclara karsi denetimlerini arttirmasini istiyor.

Vatandas Yetkililere sesleniyor “Bu gurultuleri artik Duyun”

Vatandaslari ve sürücüleri oldukça rahatsiz eden, egzozdan susturuculari sökülmüs, hatta bazilarinin kasklari dahi olmayan motosiklet sürücüleri Rotterdam da artmaya basladi. Vatandaslar, çevre sakinleri, is yerindeki insanlar, cadde ve sokaklarda yürüyenler, hamile kadinlar, küçücük bebekleri kucaginda veya elinden tutmus kaldirimda yürüyen anneler. Kisacasi herkes motosikletlerin gürültüsünden oldukça rahatsiz oluyorlar. Vatandaslar ‘Bu memlekette bu sorunu çözecek yetkili yok mu? Bunlara kim dur diyecek’ Neden denetlenmiyor? ‘’diyerek sikayetlerini sikça dile getiriyorlar.

Bir cevap yazın