• Çar. May 1st, 2024

ARNHEM`DE AİLE DRAMI…BABA 12 YASINDAKİ OĞLUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

ByHaber Merkezi

Ara 22, 2018

ARNHEM`DE AİLE DRAMI…BABA 12 YASINDAKİ OĞLUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Arnhem de önceki gün bir aile dramı yaşandı. 12 ve 15 yaşlarında iki oğlu ile birlikte yaşayan baba sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle önce evdeki 12 yasındaki oğlu bekiro G. yi bıçakladı sonrasında da 15 yasındaki oğlunun peşine düştü. Babasınınkendisinide bıçaklayacağını anlayan 15 yasındaki oğlu tiyatroya saklanarak kurtuldu.

Arnhem de Dragonstraat`ta yaşayan baba Teyfik G. (40) ve iki oğlu sebebi henüz bilinmeyen bir neden le tartışmaya başladılar, baba Teyfik G. 12 yasındaki Bekiro G. yi bıçakladı. Bunun üzerine 15 yasındaki oğlu oley yerinden kaçmaya başladı. Kaçan oğlunun peşine düşen Teyfik G. uzun bir kovalamaya başladı. 15 yasındaki oğlu tiyatroya saklanarak babasının zulümünden kaçmayı başardı.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemlerini aldıktan sonra evde kanlar içinde yatan 12 yasındaki Bekiro G. için tramva helikopteri istedi. Tüm müdahalelere rağmen 12 yasındaki Bekiro G. kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayı stunlarına taşıyan Boevennieuws un haberine göre Arnhem ve Nijmegen’de tanınmış bir uyuşturucu satıcısı olan Hollandalı bir anne ve Türk babasıyla Klarendal’da büyüdüğü daha 12-13 yaşlarındayken babasının işlerine yardım ederek uyuşturucu işi ile tanıştığıda belirtilen Teyfik G. nin torununu bıçaklayarak ölümüne neden olduğunu duyduğu oğlu için bunu kesin uyuşturucu yüzünden yapmıştır dediği de yazılan haberde yer aldı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Bir cevap yazın