• Cum. Mar 29th, 2024

Kirli müsait kaltak!

Byadmin

Tem 28, 2016

Kirli müsait kaltak!

Her bir sey olduk fakat sadece kadin ve insan olamadik.. Kadere bak ya! Kirli olduk, müsait olduk, yarim olduk, kaltak olduk, sürtük olduk.. olduk da olduk!

Kirliymisiz! Çünkü biz her ay kirleniyoruz.. Pisiz yani aybasi oldugumuz için.. Pasam ben “kirlenmezsem” 3 tane çocuk doguramam biliyorsun degil mi? Yoksa sen biyoloji dersi almadin mi? Almisindir lisede, orta okulda ya da olmadi üniversitede.. O çocuklari leylekler getirmiyor neticede ya da yastigimin altina gece yatmadan önce seker koydugumda da seker mucizevi bir sekilde çocuga dönüsmüyor hani.. Bu arada “KIRLI” derken bir müslüman olarak Allahin yarattigi biz kadinlari asagilamaya korkmuyor musun ey Türk Dil Kurmu? Merak etmiyor degilim hani çok iyi müslümanlariz ya biz halkça..

Müsaitiz; flört etmeye hazir kadiniz, yani araniyoruz..! Çocuk dogurmak için bizim sayemizde dogrulan bir kirik anten ariyoruz.. Padisahimizin emri 3 çocuk..! Aramazsak nasil bulacagiz? Bulamazsak nasil hamile kalacagiz ey Türk Dil Kurumu? Hadi diyelim aradigimizi bulamadik.. 3 çocugu sperm bankasindan aldigim spermle dogursam da kabul eder mi padisahimiz? Yoksa o zaman ben yine kaltaklastirilir miyim? Ve çocugum da piçlestirilir mi? Eee hadi çocugu dogurabilmek için bizi hamile birakacak adami bulamiyoruz? Erkek demiyorum adam diyorum.. Erkek çok var da adam bulmasi biraz sikintili.. Uluslararasi için “müsait”seniz bu arada adam gibi adam bulma sansiniz biraz daha yüksek, tecrübe konusuyor.. Yok etraf adam gibi adam kayniyor da biz mi göremiyoruz.. Ya salt odun, ya bildigin öküz sansliysan da adam bulursun sinirlarin içerisinde.. Netcez adam gibi adam bulamadigimizda? Ille de 3 çocuk ya hani..!

Kirlenmezsen doguramazsin… dogurmazsan padisahimiza göre yarimsin.. mutlu bir yuva kurmak için etrafina bakindiginda müsaitsin.. Allah askina karar verin.. Kadinlari her defasinda bir sekilde asagiliyorsunuz. Bu ne ya..! Belki kisir geldim dünyaya? Belki esim kisir? Belki gönlüme göre adam gibi bir adam bulamadim? Belki de sadece CANIM dogurmak istemiyor? Benim canim mesela dogurmak istemiyor.. Netcez? Bunun migde bulantisi var, yorgunlugu var, dogum sancisi var, yirtilma tehlikesi var, var da var! Is bunlarla bitse.. En önemlisi faydali bir birey olarak yetistirmesi var.. Yok padisahim ben dogurup dogurup; “amaaaan bir sekilde büyür gider” diyemem buna “ana” yüregim izin vermez..

Biz kirli degiliz, müsait de degiliz.. Hele hele dogurmadigimiz için yarim hiç degiliz! Biz kadiniz, kadin! Her seyden önce de INSANIZ!

Bu arada.. hz Ayse’nin çocugu yoktu.. Lütfen bir sey söylerken lafin nereye gidebilecegini söylemeden önce düsürseniz bizi gerçekten mutlu edersiniz padisahim..! Sizden bir ricam var padisahim.. Türk Dil Kurumuyla görüsüp kirli ve müsait kelimelerine verilen anlamlara da bir el atarsiniz 5 numara 10 yildiz olursunuz.. Neticede en az 3 çocugu doguran kadinlar “tüm” kadin ve onlar kirlendigi ve müsait oldugu için en az 3 bebe dogurdular! Simdiden tesekkür ederim padisahim! Sen çok yasa padisahim…!

Loca gündi sever sizi.. Kadinlari mallastiranlari hariç tabi ki!

Kadinca, insanca, delice kalin..

Cumhuriyetin büyümeyen asi kizi..

By admin

Bir cevap yazın