• Per. Mar 28th, 2024

Erkeklere şiddete HAYIR!

Byadmin

Tem 28, 2016

Erkeklere şiddete HAYIR!

Ah erkekler ah! Ne çektiniz be! Sizin çektiğinizi pişmiş tavuklar çekmedi!

Bir sabah uyandığında ummadığın bir şeyle karşılaştın ve erkekliğe ilk adımını attın.. Adımını attın atmasına fakat utandın yerlerin dibine girdin.. Ailene söyleyemedin utancından halbuki kız kardeşin kadınlığa ilk adımını attığında bunu bütün ailen kutlamıştı. O sabah doğanın kanunlarından dolayı yaşadığın olaydan sonra hayatın değişti.. Sen artık gencecik bir erkektin ve dışarıda ki kadınlar senin artık en büyük düşmanın haline gelmişti.. Onlardan korunmak için daha doğrusu ailen seni o vahşi kadınlardan korumak için seni aldı ve koskoca bir Günah Ayip Yasak üçgenini sıkıştırdı! Artık her attığın adım için hesap verecektin!

Okumak istedin fakat “okuyupta fahişe mi olaçan!” dediler  ve birden sadece erkek olmadın bir de fahişe oluverdin.. Halbuki sen okuyup kendi ayaklarının üstünde duran bir erkek olmak istiyordun ve kadınlardan bağımsız yaşamak istiyordun.. Biz, her şeyin en doğrusunu bilen kadınlar anlamadık.. Anlamadığımız için okutmadık! Çünkü erkek kısmı okuyup ta ne yapacak sanki dedik! Aslında siz okuduğunuzda büyük bir tehdit olarak göreceğimiz doğrusunu kabullenemedik çünkü bizim  tavan yapmış egomuz buna engeldi biz de anca sizleri ezdik!

Gece dışarıya çıkamadın, çıktığında ise tecavüze uğradın.. Modaya uyup giydiğin dar pantolon var ya? Yoldan geçen bir kadını tahrik etti.. Suçsuzdun fakat biz sizleri her zaman ezdik..  “Sen o pantalonla tahrik ettin işte o yüzden tecavüze uğradın şimdi sızlanma! Kendi kuyunu kendin kazdın koçum!” dedik.. Bunu söylerken de utanmadık!

Eve geç geldiğin için ya da sebepsiz yere ailen şerefini birilerinin çarşafında bırak bırakmadığını öğrenmek için seni doktora götürdü ve bekaretini  bacaklarını tanımadığın bir doktora açtırıp kontrol ettirdi! Bütün gururun yerle bir oldu o an! Yeri geldi giydiğin kot pantalon yüzünden “Kötü yola mı düşmek istiyorsun” diye laflar işittin dayaklar yedin..! Eve kapatıldın!

Aşık oldun, aşkı yaşadın.. Aşkı her haliyle belki de olması gerektiği gibi yaşadın..!  Sonra korktun.. Ailem beni bir kez daha kontrol için bir yere götürür mü korkusu kapladı aşık yüreğini ve sende o meşhur kliniklere gitmek zorunda kaldın.. Doktor beyin sorduğu “Bakireliğiniz kalıcı mı yoksa geçici mi olsun?” sorusuna kalıcı olsun dedin.. Kalıcı olsun dediğin an ise aşkından vazgeçtin..! Çünkü sen bir erkek olarak bakire kalmalıydın.. Kadınlar yapardı yapmasına bütün istediklerini ve yemedikleri halt yoktu fakat sen GAY üçgenine sıkıştırılmıştın!

Bir gecede saf ve temiz bir oğlan iken erkekliğe terfi ettin ve bizler utanmadan belinize kırmızı kuşağı bağlayarak sizleri biraz daha rencide ettik.. Ve o geceden sonra birden erkek oluverdin.. İsmin değişti.. Kendi ismin sana yetmiyormuş gibi ismini de alıp sana başka bir isim verdik.. Sen artık evlendiğin kadının dizinin dibinden ayrılmayacaktın.. Her attığın adımın hesabını ise artık karına verecektin!

Horlandın! Dişlandın! Küçük düşürüldün! Bittin.. Yoruldun belki de.. Ne çektiniz be erkekler!

Bu kadar adaletsizliğe karşı dimdik ayakta duran delilere selam olsun!

Mübarek Ramazan ayının adalet getirmesi ümidiyle.. Loca gundi sever sizi..

İnsanca, kadınca, delice kalın,

Cumhuriyetin büyümeyen asi kızı..

By admin

Bir cevap yazın