• Per. Mar 28th, 2024

Cinsel yönelim ve başımıza tanrı kesilenler..

Byadmin

Tem 28, 2016

Cinsel yönelim ve başımıza tanrı kesilenler..

Geçtiğimiz ay Amerika Orlando’da da gerçekleşen silahlı saldırı sonrası resmen “Ohhh olsun” diyenleri duydukça isyan ettim! O insanları vurarak öldürerek elinize ne geçiyor? Bu tür olayları kendi anavatanımızda da yeterince yaşıyoruz. Bundan bir zaman önce transseksüel bir bayan hayatına son vermişti.. Neden? Biz onları dışladığımız ve aşağıladığımız için!

Eşcinsel eşittir INSAN! Transseksüel eşittir INSAN! Fakat bu insanları yargılayanlar insanlıktan nasibini alamamışlar.. Benim eşcinsel arkadaşlarım var.. Neler yaşadıklarını az buçuk biliyorum. Bildiklerim tamamı olmadığı halde yüreğim parçalanıyor hikayeleri duyduğumda. Düşünsenize ergenlik döneminde vücudunuzun aslında hemcinsinize duygular beslediğini fark ediyorsunuz.. Bunu fark ettiğiniz an zaten bir şeyler değişmeye başlıyor. Diğer yandan ise aileden gelen eğitim, erkeksen ilerde annene bir gelin getireceksin, bayansan damat… Bu düşüncelerle büyütülüyorsun çünkü biz bunu böyle gördük, böyle bildik, farklı bilmedik.. İnsanlar arasında normal olarak görülen ve algılanan buydu her zaman. Farklı olan insanları ise bir şekilde damgaladık.. Gerçi bu bizim huyumuz.. Farklı, aykırı veya meydan okuyanları her zaman damgalamışızdır.

Sizden elinizi vicdanınıza koyup insaniliğinizi sorgulamanızı istiyorum. Lütfen daha fazla cahil olmayın.. Şu cehaletten artık kendimizi bir silkeleyip kurtaralım. Eşcinsel olmak suç değil! Transseksüel olmak suç değil! İnsanların cinsel yönelimleri farklı olabilir neticede farklılık insanlar arasında olması gereken bir şey ki zaten XXY kromozomuyla dünyaya gelenlere girmiyorum.. XXY mi ne? Al işte belki de senin eşcinsel diyerek aşağıladığın insan XXY kromozomla dünyaya geldi.. XXY’lilar iki cinsel organla dünyaya geliyor ve ileri bir yaşta organının biri iptal ediliyor, bazılarının ise hemen doğumdan sonra fazla olan cinsel organı ameliyatla alınıyor ve ailesi tarafından kız veya erkek olmasına karar veriliyor fakat karar verirken bedenin içerisinde bulunan ruh hiç bir şekilde dikkate alınmıyor. XXY kromozomu olmayıp eşcinsel olanlar da farklı değil. Senin benim gibi insan sadece hemcinsine ilgi duyuyor. Bu ayıp değil! Ayıp olmamalı! Eşcinsel olduklarını fark ettiklerinde zaten ağır psikolojik bir süreçten geçerken bir de etrafındaki, sokaktaki, tanımadığı insanların tepkileriyle uğraşmamalılar.. Insan olarak o süreçten geçenlere aslında yardımcı olmayı denesek?

Her yıl İstanbul’da bir transseksüelin evine silahlı saldırı uygulanır ve öldürülür.. Ya siz neyin peşindesiniz? Ha bu arada bunlar duyduğumuz bir de duymadıklarımız var.. Sen Allah misin da o insanların ölümüne karar veriyorsun!?!?!?! Evet belki cinsel yönelimleri farklı olabilir fakat onlar da senin benim gibi birer INSAN!

İstanbul’da 26 Haziranda gerçekleşecek olan onur yürüyüşünü devlet durdurmazsa saldırı düzenleriz diye tehdit eden bir kurum var.. Ya arkadaş siz Karamanda 35 çocuk cinsi istismara uğradığı haberi gelince Karamana yürüdünüz de benim mi haberim yok? Hatta zanlıyı alıp meydanda evire çevire dövdünüz de ben mi duymadım? Yanlış yerlere saldırıyorsunuz!

Bu arada XXY kromozomu ve eşcinsellikle alakalı Arjantin yapımı bir film var. Doğru hatırlıyorsam 2007 ya da 2008de çıktı ve adi XXY.. Bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Film İspanyolca fakat herhalde İngilizce alt yazılı ve hatta Türkçe alt yazılı da bulabilirsiniz.

Loca gundi sever sizi, insanlıktan nasibini alamayanları hariç tabi!

İnsanca, kadınca kalın

Cumhuriyetin büyümeyen asi kızı…

By admin

Bir cevap yazın