• Sal. Mar 19th, 2024

ÖMÜR BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ EDİZ HUN`A VERİLDİ

ByHaber Merkezi

Eki 30, 2018

ÖMÜR BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ EDİZ HUN`A VERİLDİ

Özcan Özbay

Hollanda da bu yıl 4. şu kutlanan Altın Lale Başarı Ödülleri ve Cumhuriyet Balosu yine muhteşem bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yılın Ömür boyu başarı ödülü Türk Sinemasının sevilen sanatçısı Ediz Hun`a verildi.

Hollanda’nın Lahey (Den Haağ) kentinde düzenlenen ve bu yıl 4. şu gerçekleşen Cumhuriyet Balosu renkli görüntülere sahne oldu. 11 kişilik jüri tarafından uzun süren çalışmalar neticesinde 12 dalda ödüle layık görülen isimlere muhteşem bir balo ile ödülleri verildi. Kültür sanat Ödülünü Tiyatro sanatçısı İbrahim Yarar alırken diğer ödül sahipleri de şu isimlerden oluştu;
Genç Girişimci Ödülü Salim Erdem
Yılın Sporcusu Ödülü Elke Lale van Achterberg
Yılın Örnek insanı Ödülü Vedat Kement
Yılın Başarı Ödülü Volkan Yüksel ( Türkiye den)
Yılın Politikacısı Fatih Elbay
Yılın Mimarı Ödülü Ecem Feray
Yılın Derneği Ödülü Hollanda Beşiktaşlılar Derneği
Yılın Basın Mensubu Ödülü Mehmet Ali Topçu
Yılın İşadamı Ödülü Kadri Soğukçeşme
Yılın Sağlık Ödülü Ahmet Kaya
Yılın İşkadını Mülkiye Aytar seçildi.

Altın Lale Başarı Ödülleri ve Cumhuriyet Balosunun bu yıl Ömür boyu başarı ödülü de ünlü sinema sanatçısı Ediz Hun a erildi.

Organizenin yönetim kurulu başkanı Bülent Türker gece ile ilgili olarak “Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Altın Lale gecemize emegui geçen tüm arkadaşalrima teşekkür ederim. Yoğun ve uzun bir süreç işinde aday adaylarını teker teker inceleyerek son gün salonda hazırlanan sonuçlarla ödüle layık görülen misafirlerimize ödüllerini güzel bir törenle vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli sanatçımız Ediz Hun da gecemizin hem onur konuğu oldu hemde jürimiz tarafından yılın Ömür Boyu Başarı ödülüne layık görüldü.”dedi.

Bir cevap yazın