• Pts. May 20th, 2024

HOLLANDA DA 9 KIZ ÇOCUĞUNU İNTERNETTEN TACİZ EDEN 25 YAŞINDAKİ SAPIK YAKALANDI

ByHaber Merkezi

May 9, 2024

HOLLANDA DA 9 KIZ ÇOCUĞUNU İNTERNETTEN TACİZ EDEN 25 YAŞINDAKİ SAPIK YAKALANDI

Özcan Özbay

Hollanda da Tiktok ve Snapchat üzerinden yaşları 6-12 arasında olan 9 kız çocuğunu taciz ettiği ögrenilen 25 yaşındaki Sapık Denhaag da yakalandı.

Den Haag’da yaşayan 25 yaşındaki sapık, yaşları altı ila 12 arasında değişen dokuz çocuğu internet üzerinden istismar etmek iddiasıyla yakalandı. Kurban sayısının artacağından endişe edilirken Adalet Bakanlığı’na göre adam kendini “model avcısı” olarak tanıtmış.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Savcılık tarafından yapılan açıklamaya göre yakalanan kişi Snapchat ve TikTok gibi sosyal medya platformları üzerinden Hollanda ve Belçika’daki kız çocuklarınla tanışarak kendisini bir mankenlik ajansı adına yeni modeller arayan bir kız olarak tanıttı. Kurbanlarından fotoğraf göndermelerini talep etti. Başlangıçta normal fotoğraflar isteyen adam, zamanla farklı resim ve talepler istemeye başlayınca durum ortaya çıktı.

Savcılığa göre, şüphelinin evinde çocuklara yönelik cinsel istismar görüntüleri içeren en az üç bin dosya bulundu ve Adamın, çocukları internet üzerinden istismar etmesinin yanı sıra internet üzerinden görüntülerini yaymakla da suçlanıyor.

Savcılık 6 Şubat’ta tutuklanan sapığın suçunu itiraf ettiğini ve polisin o tarihten bu yana mümkün olan çok sayıda mağdurun kimliğini tespit etmeye ve ailelerine ulaşmaya çalıştığını kaydetti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Reşit olmayan kızlara internet ortamında istismarda bulunmak ve çocuk pornografisi bulundurmakla suçlanan sapık, elde ettiği görüntüleri internet üzerinden ticaret yapmak için kullandığı için görüntüleri dağıtmaktan da yargılanıyor. Sapık 14 Mayıs Salı günü Den Haag Bölge Mahkemesinde ilk ön duruşmaya çıkacak.

Bir cevap yazın