• Paz. Nis 28th, 2024

Amsterdam THY İftar Proğramında Dosluk Rüzgarı Esti

ByHaber Merkezi

Mar 14, 2024


Amsterdam THY İftar Proğramında Dosluk Rüzgarı Esti

Mustafa Koyuncu / Amsterdam

Türk Hava Yolları’nın Amsterdam ofisi tarafından Corendon Hotelin salonunda düzenlenen geleneksel iftar programı, önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Programa THY Amsterdam Genel Müdürü Serafettin Ekici, T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Amsterdam Başkonsolosu Mahmet Burak Ersoy, Deventer Başkonsolosu M. Hakan Cengiz, Din Hizmetleri Müşaviri Ömer Özgül, THY Kargo Satış Müdürü Muhamet Rasit Yılmaz, THY Satiş Şefi Adem Kılınc, Azerbaycan Lahey Büyükelçisi Rahman Mustafayev, İş İnsanları ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilçileri katıldılar.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
THY Amsterdam Müdürü Serafettin Ekici, katılımcılara yeni uçuşlarla ilgili bilgiler verdi, “Türk Hava Yolları olarak Amsterdam’dan Günde 5 sefer İstanbul Havalimanı’na, 2 sefer Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve haftada 1 kez Esenboğa Havalimanına seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu seferler sayesinde bir günde çok yüksek sayıda yolcuya dokunuyoruz, seyahatlerini güvenli şekilde sağlıyoruz.

Havalimanı satış ofisimizi 1 Nisan itibarıyla açıyoruz. Bütün biletleme, değişiklik, iade, fazla bagaj ödemeleri bu ofisimizde görev alacak olan THY personeli tarafından yapılacak. 1 Nisan’dan itibaren AJET ayrı havayolu olarak uçmaya başlıyor. Biletler AJET sisteminden satılmaya başlandı. Çok iddialı 2033 hedeflerimiz bulunuyor. Yeni uçak siparişlerimizle birlikte filodaki uçak sayımızın 2033 yılında 800’ü aşması planlanıyor. Taşıdığımız yolcu sayısının 2033 yılında 170 milyonun üzerine çıkması hedefleniyor. Çalışan sayısının 150 bin’e ulaşması hedefleniyor.

Avustralya Melbourne uçuşlarımızın açılmasıyla birlikte 130 ülkede 346 destinasyona uçuyoruz. Artık Türk Hava Yolları 6 kıtaya da uçuşlarını gerçekleştiriyor.

T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ise bir teşekkür konuşması yaparak, Türkiye-Hollanda arasındaki ilişkilerin güçlenmesine yönelik çabalara vurgu yaptı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
İftar yemeği sonrası program sona ererken, katılımcılar daha yakın işbirliği ve dostane ilişkilerin geliştirilmesi için bir araya gelmenin önemini bir kez daha vurguladılar. Bu etkinlik, Türkiye ve Hollanda arasındaki işbirliğinin ve dostluğunun pekiştirilmesine katkı sağladı.


Bir cevap yazın