• Cts. Nis 27th, 2024

ORANGE VERSE BAKKERIJ SPERMARKT YENİ HALİYLE HİZMETİNİZDE

ByHaber Merkezi

Mar 9, 2024

ORANGE VERSE BAKKERIJ SPERMARKT YENİ HALİYLE HİZMETİNİZDE

Özcan Özbay

Hollanda da Fırıncılık ve Marketçilik üzerine 19 yıldır faaliyet gösteren Orange Verse Bakkerij Supermarkt Dr. Wiardi Backmansingel 13/15 3132 CL Vlaardingen adresindeki marketini yeni hali ile yeniden bölge sakinlerinin hizmetine sundu.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 10.00 da yeni şekli ile hizmete giren Orange Food Super Markt in açılışında bir konuşma yapan Murat ve Arzu Çiçek Marketlerinin çalışır halde olmasına rağmen modernizasyona gittiklerini ve bölge halkına kaliteyi ucuza temin etme fırsatı sunduklarını belirtti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Cumartesi sabahın erken saatleri olmasına rağmen açılışına bölge halkının yoğun ilgi göstermesinden memnunluk duyduklarını belirten Murat Arzu Çıçek çifti tüm katılımcılara teşekkür etti ve çeşitli ikramlarda bulundular.

Mikrofonlarımıza konuşan Murat Çiçek Marketimize gelen müşterilerimiz gezerlerken içeride hamur bölümümüzü görecek, aldığı ürünün hijyen olduğunu bilecek gönül rahatlığı ile alacak. 3 hafta kapalı kaldık müşterilerimiz bizi gördüklerinde sürekli olarak ne zaman açacağımızı sordular. Bu günde erken saat olmasına rağmen bizleri yanlız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyoruz. dedi.

Müşterilerle yaptığımız söyleşidede herkes memnuniyetini dile getirdi. Devamlı müşterilerden Gökhan İnal “Yeni düzenleme çok güzel ve hijyenik olmuş. Aradığımız tüm ürünleri burada bulabiliyoruz. Herşey çok güzel arkadaşları tebrik ediyorum. dedi.

Müşterilerden Mehmet Güneş te marketin yeniden hizmete girmesinden memnunluğunu belirterek “Burasının yeiden açılmasından memnunum buranın devamlı müşterisiyim, herkesi beklerim.” derken bir diğer müşteri Hatice Kanlı İnal da mikrofonlarımıza şunları söyledi

“Uzun zamandan beri buraya gelir giderim. Et ve hamur ürünleri favorim. Müşteri ilişkileri çok sıcak. Anlatmaya kelimeler yetmiyor. Herkese tavsiye ederim.”

Bir cevap yazın