• Paz. Nis 28th, 2024

ÖNCE BİR ÇOCUĞU ÖLDÜRÜLDÜ SONRA KENDİSİ KAZADA ÖLDÜ

ByHaber Merkezi

Mar 8, 2024

ÖNCE BİR ÇOCUĞU ÖLDÜRÜLDÜ SONRA KENDİSİ KAZADA ÖLDÜ

Özcan Özbay

Hollanda’nın Boekel şehrinde bir eve adeta felaket çöktü. Ailenin iki çocuğundan biri bıçaklanarak öldürüldü, ardından da anne trafik kazasında can verdi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Hollanda Boekel de bir evde meydana gelen bıçaklama olayında bir çocuk öldü, diğeri ağır yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre, çocukların annesi de kısa bir süre sonra Wilbertoord yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Çarşamba öğleden sonra saat 12.15 sularında Noord-Brabant Wilbertoord, Noordstraat’da bir kaza olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden yetkililer Bir kamyon ile bir otomobilin çarpıştığı ve kazada 42 yaşında bir kadını hayatını kaybettiği görüldü. Kamyon sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazaya karışan 38 yaşındaki kamyon sürücüsü ifadesinde, kadının kasıtlı olarak direksiyonu kendisine doğru kırdığını söyledi.

Aynı gün Kazadan yaklaşık bir saat sonra ise acil servise gelen ihbarda Boekel’deki Dotterbloem sokağında bir evde olası bir bıçaklama vakası olduğu öğrenildi. Olay yerine giden polis memurları 12 yaşında bir erkek ve 10 ytaşında bir kız çocuğunu evde bıçaklanmış olarak buldu. Çocuklardan büyük olanı olay yerinde hayatını kaybetti, kız kardeşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayın Kazada ölen annenin çocuklarını bıçakladığından şüpheleniliyor.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini ve bu konuda daha fazla açıklama yapılmayacağını belirtti. Hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesinin olup olmadığı bilinmiyor.

Bir cevap yazın