• Cts. Nis 27th, 2024

“Zaferin Rengi”, Almere’de, sarı lacivertti!

ByHaber Merkezi

Mar 5, 2024

“Zaferin Rengi”, Almere’de, sarı lacivertti!

Hollanda Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen ve Amsterdam Başkonsolosu Burak Ersoy’un da katıldığı Zaferin Rengi Filmi özel gösterimi, Hollanda’nın dört bir yanından gelen Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük ilgi gördü.

Almere’de gerçekleşen unutulmaz gece, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe Erbaş’ın ‘’Hoş geldiniz’’ konuşmasıyla başladı. Başkonsolos Ersoy ise yaptığı konuşmada, bu özel gecede Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek, hangi takımı tutarsak tutalım birlik olmanın önemini vurguladı ve bu filmin de tarihte nasıl birlik olduğumuzun en güzel ispatı olduğunu ifade etti.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Dernek Başkanı Kamil Saygı, katılımcılara yaptığı konuşmada, Fenerbahçe’nin sadece bir spor kulübü olmanın ötesinde, aynı zamanda en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizdi.

200 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, sadece bir film gösterisi değil, aynı zamanda Fenerbahçe camiasının bir araya gelerek dayanışma ve birlik ruhunu yaşadığı günlerden biri oldu. Fenerbahçe’nin değerleri ve birlik ruhunun ön plana çıktığı bu muhteşem gecede, Hollanda’nın dört bir yanından gelen taraftarlar arasında güçlü bağlar kuruldu.
DENiZ TV OLARAK IZLE

Bir cevap yazın