• Cts. Nis 27th, 2024

OCTAVE’dan CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 SOLİST

ByHaber Merkezi

Kas 15, 2023

OCTAVE’dan CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 SOLİST

Tevfik ŞENDÖL / MÜNİH – AUGSBURG

OCTAVE CUMHURİYET 100. YIL KOROLARI – MÜNİH ve AUGSBURG’da 100. YIL CUMHURİYET TÜRK MÜZİĞİ KOROLARINI kurmaya karar verdi.

Türk Müziği yüzyıllardan beri kurduğumuz medeniyetler içinde yoğrularak meydana gelmiş-, bu günkü haline erişmiştir. Türk Müziğinde Türkü sadece bir Türkü, Şarkı sadece bir Şarkı, Ağıt sadece bir Melodi değildir.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Musiki eserlerimiz Türk Milletinin yaşadığı sevinçlerin, acıların, hasretlerin, sevdaların, kazandığı zaferlerin nağmelere dökülmüş halidir, bunun için dünyada bir benzeri daha yoktur.

Türk Milletinin musikisinin özgür vatanında- ve yurt dışındaki, ülkemizin özgür birer elçisi olan bizler tarafından icra edilebilmesi hayati önem arz etmektedir.

Bu motivasyonla, Cumhuriyet sevdalıları olarak vatanımızın özgürlüğünü ve bireysel özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz Türkiye Cumhuriyetine atfen ilk etapta Münih- ve Augsburg’da ilk 100. YIL CUMHURİYET TÜRK MÜZİĞİ KOROLARINI kurmaya karar verdik.



Münih ve Augsburg çevresinde bulunan bütün Müzisyenleri, Güzel Şarkı / Türkü söylemeyi öğrenmek isteyen-, bir Enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen her Cumhuriyet Sevdalısı Sizleri, bu çok özel KORO’ya davet ediyoruz ve Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Solist ile başlıyoruz!

Aranılan özellikler:
Paylaşımçılık, Sosyallik, Saygı, Sevgi ve Müzik Aşkı.
Koro Üyelik Aidatı AYLIK sadece 1.- €’dur.

MÜNİH
Her Salı, Saat 19:00’da
Grundschule, Pfeuferstraße 1
81373 München

AUGSBURG
Her Perşembe, Saat 18:00’de
Kirchbergstraße 17
86157 Augsburg
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Müracaat:
45 Yıllık tecrübe ile, Eğitmen / Koro Şefi / Kanuni Öztürk Şahin
0173 678 678 6, octavem@t-online.de
 
www.octavem.de

Bir cevap yazın