• Cts. Tem 27th, 2024

Hollanda da Silahlı bir Kişi İlkokula Girdi

ByHaber Merkezi

Kas 14, 2023

Hollanda da Silahlı bir Kişi İlkokula Girdi

Özcan Özbay

Tilburg yakınlarındaki Oisterwijk belediyesinde Salı sabahı, akli dengesinde problem olduğu düşünülen silahlı bir kişinin bir ilkokula girdiği bildirildi. Polis, şu anda güvenli bir şekilde okuldan tahliye edildiğini ve özel harekat timinin okul çevresinde konuşlandırıldığını açıkladı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
De Coppele ve SBO Mozaik isimli iki ilkokulu bünyesinde bulunduran binaya giren şüphelinin, polisin verdiği eşkale göre siyah, orta uzunlukta kıvırcık saçlı, yaklaşık 30 yaşlarında bir erkek olduğu belirlendi. Gri bir eşofman altı giydiği ve küçük bir çanta taşıdığı tespit edilen şüphelinin kimliği henüz açıklanmadı.



Olay anında okulda bulunan çocukların hızla tahliye edildiği ve güvende oldukları bildirildi. Okul müdürü Robb Udo, ana okulunda bulunan bazı çocukların olay anında dışarı çıkarıldığını, diğer çocukların ise geçici olarak Den Donk spor salonuna yerleştirildiğini söyledi. Bir grup öğretmen de okulun dışında nöbet tutuyor.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Polis, şüpheliyi tanıyanların 112’yi aramalarını ve kimseyle yaklaşmamalarını istedi. Olay yerinde polis helikopteri tarafından yapılan gözetim devam ediyor. Şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Bir cevap yazın