• Cts. Nis 27th, 2024

VİLSBİBURG MERKEZ CAMİİ KADIN KOLLARI MENSUPLARININ KAHVALTI ETKİNLİĞİNE ALMAN KOMŞULAR TARAFINDAN DA KABUL GÖRDÜ

ByHaber Merkezi

Kas 9, 2023

VİLSBİBURG MERKEZ CAMİİ KADIN KOLLARI MENSUPLARININ KAHVALTI ETKİNLİĞİNE ALMAN KOMŞULAR TARAFINDAN DA KABUL GÖRDÜ

Tevfik ŞENDÖL / VİLSBİBURG

Vilsbiburg Merkez Camii Kadın kollarının düzenlediği kahvaltı etkinliğine Merkez Camii pandemi sebebiyle yıllardır yapılamayan organizasyonlardan mahrum çalışmalarına devam eden Kadın Kolları Bircan Taner Başkanlığın da, Hatice Kaptanoğlu, Gülay Yeşil, Zahide Uçan ve Onursal görevli Emine Uçar ın öncülüğünde 60 civarında Hanımın yanısıra Vilsbiburg VHS yetkililerinin de katıldığı kahvaltı Masasında buluştular.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Vilsbiburg Merkez Camii Kadın kollarının düzenlediği kahvaltı etkinliğine katılan VHS yetkilileri çarşamba günleri “Uluslararası” buluşma etkinliğine Merkez Camii Kadın kollarını da ücretsiz Almanca kurslarına da davet ettiklerini açıkladılar.



Dostluk ve samimiyet içinde, kardeşlik duygularını pekiştiren bir anlayış içinde devam eden zengin menülü buluşmada Hanımlar haftada birgün biraraya gelerek Şengül Uçar riyasetinde hatim programları düzenleyeceklerini bildiren Merkez Camii başkanı Mustafa Uçar, “Bu tür faaliyetler 2010 yılında başlamıştı. 2019 da Corona sebebiyle sekteye uğramıştı ve şimdi yeniden başlatmış olmaktayız.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Kahvaltı Masasında hanımlar bağışta bulundular. Bu bağışlarda Dünya daki mağdur ve mazlumlar için yapılacak Kadın kolları çalışmalarında kullanılacaktır.
Tüm katılımcılardan ve bağışçılardan Allah razı olsun. Rabbimizin buyurduğu gibi, gerçekten “Cennet, Annelerin ayakları altında dır…” diye duygularını belirtti.

Bir cevap yazın