• Cum. May 17th, 2024

20 Yaşındaki Hüseyin Demir Sokak Çatışmasında Öldü

ByHaber Merkezi

Eki 22, 2023

20 Yaşındaki Hüseyin Demir Sokak Çatışmasında Öldü

Özcan Özbay

Apeldoorn’un Mauvestraat sokağında, geçtiğimiz Perşembe öğleden sonra saat 16.11 civarında gerçekleşen silahlı saldırı olayı şehri sarsarken, 20 yaşındaki Hüseyin Demir hayatını kaybetti.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Olay, görgü tanıklarının ifadelerine göre, iki arabanın caddeye çıkmasıyla başladı ve sonrasında yan yana durdu. Araçlardan inen kişiler arasında bir tartışma patlak verdi. Tartışmanın bir noktasında, bir kişi arabasına doğru yürüyerek bir ateşli silah çıkardı ve 20 yaşındaki Hüseyin Demir’i vurarak öldürdü. Fail daha sonra hızla kaçtı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, genç bir erkek olduğu belirtiliyor.


Olayın kurbanı olan Hüseyin Demir, amcasının evinin önünde üç el ateşle vurularak öldürüldü. Olay yerine kısa süre içinde itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kurtarılmaya çalışıldı, ancak aldığı yaralar sonucu hayatını kaybetti. Polis, faili yakalamak için geniş bir mahalle kapatma operasyonu başlattı. Polis memurları kurşun geçirmez yelekler giydi ve olayın ardından bir polis helikopteri görevlendirildi. Ancak şu ana kadar fail hala yakalanabilmiş değil.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Polis, bugün üç şüphelinin tutuklandığını duyurdu. Tutuklananlar, 21, 19 ve 37 yaşlarındaki üç erkekti. DSİ tarafından Apeldoorn’un farklı bölgelerinde kısa süre içinde tutuklandılar. Polis, olayın nedenlerini araştırmaya devam ediyor ve başka tutuklamaların da olasılığını göz önünde bulunduruyor.

Bir cevap yazın