• Cts. Tem 27th, 2024

1’incisi Düzenlenen Münih Sağlık ve Estetik Fuarında Türkiye’de sunulan imkanlar tanıtıldı

ByHaber Merkezi

Eki 4, 2023

1’incisi Düzenlenen Münih Sağlık ve Estetik Fuarında Türkiye’de sunulan imkanlar tanıtıldı

Tevfik ŞENDÖL – Serdar DURAN / MÜNİH

Münih MVG Müze’sinde ilk kez düzenlenen Sağlık Fuarında Türkiye’de faaliyette olan sağlık merkezlerinden 60 katılımcı kuruluştan uzmanlar sundukları imkanlar konusunda ziyaretçileri bilgilendirdiler.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
T.C Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşeleri Ali Bayraktar, Recep Aslan eşliğinde “ hayırlı olsun” temennisiyle açılışını yaptığı Sağlık Fuar alanında Türkiye’den gelen 60 katılımcı Standları ziyaret etti ve çoğunluğunu Münih ve çevresinde yaşayanların ilgi duydukları Sağlık Fuarına katılan uzmanlarla birebir görüşme imkanı buldular.


Türkiye’deki Tıbbi ve Estetik Tedavi Merkezlerini temsilen Münih Fuarının temsilcisi “ T.C Medical Point” yetkili genel müdürü Tuncay Yıldırım, ‘’Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren GÖZDE INTERNATIONAL HOSPİTAL, MY NOVA DİŞ KLİNİĞİ, ELDİ HEALTH, DMC GLOBAL, CLİNİC HAİR, CLİNİC TURKEY, DR. NESLİHAN ÜSTÜN YÜKSEL, ATTELIA DENTAL CENTER, DR.ÇAĞHAN BAYTEKİN, DR. HURAY HUGUL, VATAN DİŞ KLİNİĞİ, ALSANCAK MR, CAN DENTAL, RETİMED, DEVA DİŞ KLİNİĞİ, ROYAL TEOS, DENT ORDU, DÜNYA GÖZ HASTANESİ, SİMYA DENT, HUMA HASTANESİ, EGEPOL HOSPİTAL, DR.BÜLENT KENİR, DENTA POİNT, D CARE, PRECIOUS, DR. HURAY HUGUL, IMPORT SMİLE, İSTANBUL MEDASSİST, DR.NEJDET ŞİŞMAN, DİŞ ADASI, FIDEVS TRAVEL, ÇAĞATAY VURAL, ATA SAĞLIK HASTANESİ, İSTANBUL DİŞ (NATUREL), FAISTH TRAVEL, OZKANDAN TRAVEL’in de aralarında olduğu 60 sağlık kuruluşu ,Sağlık ve Ticaret Bakanlıklarının da onayıyla, dış ülkelerde döviz getirisi ve ülkeyi tanıtım amacıyla ve uzman elemanlarıyla ilk kez Münih’te düzenlenen fuarda hizmet veriyor. İleriki yıllarda daha büyük katılım ve kapsamlı yapılması planlanan bugünkü Sağlık Fuar’ında tanıtım ağırlık alanının “ hematoloji/ onkoloji ve bu alanda sunulan tedavi yöntemler”-diş – göz tedavileri-genel cerrahi- estetik- saç ekimi-termal tedavi merkezleri olduğuna işaret’’ eden “ T.C Medical Point” yetkili yöneticisi Tuncay Yıldırım, ‘’ Sağlık Fuarında gördükleri ilgiden katılımcıların da memnun kaldıklarını ‘’vurguladı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Bavyera Parlamentosu Dachau Milletvekili ve aynı zamanda Eyalet Meclisi Sağlık Komisyonu Başkanı Bernhard Seidenath, Uluslararası İlişkiler Uzmanı ve Münihli siyasetçi Serdar Duran, İş insanı Orhan Şöhmelioğlu’nun da ziyaret ettiği sağlık, güzellik ve estetik alanın da TC Medical Point’in düzenlediği uluslararası fuarı ziyaretinde sağlık sektörünün önemi vurgulandı. Bavyera Parlamentosu Dachau Milletvekili Seidenath, Türkiye’den gelen doktorlar, hastaneler ve şirketlerle de görüşmeler yaparak uluslararası işbirliği ve deneyim paylaşımı konularında önemli adımlar attı.



Bavyera Parlamentosu Dachau Milletvekili Bernhard Seidenath, sağlık sektörünün gelişimine katkı sağlama konusunda ki kararlılığını ve bilgi birikimini fuar ziyaretinde sergiledi.
Bu önemli etkinlikte ona eşlik eden Uluslararası İlişkiler Uzmanı ve Münih’li siyasetçi Serdar Duran, uluslararası ilişkilerin ve işbirliğinin önemini vurgulayarak ‘’Sağlık Fuarı’nın sektördeki yenilikleri tanıma fırsatını yakaladı ‘’ diye belirtti.

Sağlık Fuarı sonunda Türkiye’nin sevilen sanatçısı Yusuf Güney, sevilen şarkılarıyla Sağlık Fuarına gelen sevenlerine eğlenceli saatler yaşattı.

Bir cevap yazın