• Çar. May 8th, 2024

Rotterdam’da Silahlı Saldırının Detayları Ortaya Çıkıyor: Saldırganın Geçmişi İnceleniyor

ByHaber Merkezi

Eyl 29, 2023

Rotterdam’da Silahlı Saldırının Detayları Ortaya Çıkıyor: Saldırganın Geçmişi İnceleniyor

Özcan Özbay

Rotterdam, 29 Eylül 2023 – Rotterdam’da yaşanan şiddetli silahlı saldırının detayları, saldırgan Fouad L.’nin geçmişi ile bağlantılarını açığa çıkarıyor. Fouad L., daha önce hayvanlara işkence yapması nedeniyle polis tarafından cezalandırılmış ve özellikle komşusuyla yaşadığı sorunlar sebebiyle saldırıya geçmiş olabileceği düşünülüyor.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Fouad L.’nin komşuları, saldırı öncesinde bir tavşana işkence ettiğini polise bildirmişlerdi ve bu nedenle Fouad L. hakkında cezai işlem başlatılmıştı. Saldırganın, bu ceza nedeniyle intikam alabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


Saldırganın 4Chan’daki çevrimiçi mesajlarında, eylemini önceden duyurmadığı ve doğrudan şiddet tehditlerinde bulunmadığı belirtilse de, çoğu zaman eğitiminden ve komşusundan şikayet ettiği görülüyor. Fouad L., eğitim sisteminin kendisini “sabote ettiğini” ve öğretmenlerin onu oyaladığını, sınavlarını geçemeyeceğini düşündüklerini ifade ediyordu.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Saldırganın 39 yaşında olduğu ve otizmli olabileceği üzerinde de duruluyor. Ancak, otizmli bireylerin genelde şiddet içeren suçlar işleme eğilimlerinin düşük olduğu da biliniyor. Olayın detayları polis ve yetkililer tarafından incelenmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın