• Pts. May 20th, 2024

Charlois Mahallesi’nde Kaybolan 600 Euro, Yoğun Arayış Sonucu Bulundu

ByHaber Merkezi

Eyl 6, 2023

Charlois Mahallesi’nde Kaybolan 600 Euro, Yoğun Arayış Sonucu Bulundu

Özcan Özbay

Geçtiğimiz hafta sonunda, Charlois Mahallesi sakinleri Van Eversdijckstraat’taki bir yeraltı çöp konteynerine düşen 600 Euro nakit paranın izini buldu.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Edindğimiz bilgilere göre Evlerinde 600 Euro nakit para bulan küçük kız Ayla, bu parayı bir kutunun içine yerleştirdi. Ancak, ebeveynleri evi toplarken kutuyu yanlışlıkla boş sanarak Van Eversdijckstraat’taki çöp konteynerine attı. Daha sonra paranın yerinde olmadığını fark eden anne ve baba, hırsızlık şüphesiyle evdeki kamera kayıtlarına baktı. İşte o zaman olayın gerçek yüzü ortaya çıktı.



Küçük Ayla’nın, ailesinin fark etmediği bir anda parayı kutuya koyduğu kameralardan tespit edilirken, aile de bu kutuyu çöpe attmaları üzerine, Charlois Mahallesi sakinleri büyük bir seferberlik başlattı. Mahalle sakinleri, konteynerleri tek tek inceledi ve kaybolan paranın bulunmasına yardımcı oldu. Yaklaşık bir saatlik aramanın ardından, 600 Euro’luk nakit para nihayet Van Eversdijckstraat’taki çöp konteynerinde bulundu.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Ayla’nın ailesi ve mahalle sakinleri, paranın bulunmasına büyük sevinç yaşadı. Bu olay, mahalle dayanışmasının güzel bir örneği olarak hatırlanacak gibi görünüyor.

Bir cevap yazın