• Paz. Nis 28th, 2024

T-Mobile ve Tele2, Hollanda’da Odido adını alacaklar

ByHaber Merkezi

Eyl 5, 2023

T-Mobile ve Tele2, Hollanda’da Odido adını alacaklar

Telekom şirketi T-Mobile Hollanda, bundan böyle Odido adıyla tanınacak. Ayrıca, Tele2 markası da Odido olarak değiştirilecek. Bu değişikliklerle birlikte şirket, sınırsız konuşma ve interneti standart hale getirecek.

Søren Abildgaard, şirketin CEO’su, Odido ismi altında yeni bir strateji uygulayacaklarını açıklarken, “Odido’da teknoloji yerine tamamen insanlar öne çıkacak” dedi.

Yeni sistem, müşterilerin bağlantı sorunlarıyla karşılaştığında doğrudan Odido ile iletişime geçmelerine olanak tanıyacak. Başlangıçta telefon üzerinden gerçekleştirilecek bu iletişim, ilerleyen dönemlerde bir uygulama aracılığıyla da sağlanacak. Bu sayede şirket, otomatik yanıt sistemlerinden ziyade birebir müşteri hizmetleri temsilcileriyle iletişim kurma yoluna gidecek. Bu hizmet hafta sonları ve mesai saatleri dışında da sunulacak.

Odido, müşterilerine sınırsız veri ve konuşma olanağı sunacak. Şirket, saniyede 10 megabit (20 euroluk abonelik) ile 1 gigabit (49,50 euroluk abonelik) arasında hız farklarına sahip dört farklı ‘Sınırsız-abonelik’ sunacak.

Aylık fiyatı 49,50 euro olan en pahalı ‘Sim Only’ aboneliği ve 27,50 euro olan en düşük maliyetli abonelik dışında sınırsız paketlere sahip mobil abonelikler de sunulacak.

Hollanda’da mobil telefon ve mobil internet alanında üç büyük şirket faaliyet gösteriyor: Vodafone Ziggo (Vodafone, Hollands Nieuwe), KPN (KPN, Simyo, Youfone) ve şimdi de yüzde 30 ila 35 pazar payı ile en büyük olan Odido (Odido, Ben, Simpel). Tele2 Thuis gibi Ben ve Simpel markaları aynen korunacak ve Tele2’nin gelecekte Odido’ya dahil olması planlanıyor.

Bir cevap yazın