• Per. May 2nd, 2024

Groene Hilledijk Sakinleri Caddelerine Sahip Çıktı

ByHaber Merkezi

Haz 10, 2023

Groene Hilledijk Sakinleri Caddelerine Sahip Çıktı (Özel Haber)

Özcan Özbay

Rotterdam ın en işlek caddelerinden biri olarak tanınan Beijerlaandslaan ve Groene Hilledijk caddeleri yeniden gündem oldu.


2011 yılına kadar Rotterdam ın en işlek caddesi olarak bilinen Beijerlaandslaan caddesine Tramway yolu yapılmasının ardından bölge sakini esnafların şıkayetlerine neden olması uzun süre tartışılırken Belediye nin bu Tramway güzergahının Barendrecht te yapılan yeni yerleşim bölgesine ulaşım sağlamak için gerekli olduğunu açıklaması üzerine semt esnafının olayı kabullenmesinin ardından şimdi aynı konu Groene Hilledijk için başlatıldı.


Cadde esnafı biraraya gelerek bu kararın cadde esnafı için aynı Beijerlaandslaan da olduğu gibi sorun yaratacağını söylemesi ve cadde de iflasların yaşanabileceği öngörüleri Bölge Belediyesine geri adım attırdı.



Önceki gün Simit and Cheese de bir araya gelen Groene Hilledijk esnafı topladıkları imzalarla birlikte burada siyasilerle yaptıkları görüşmede Groene Hilledijk ın mevcut hali ile kalmasını kabul ettirdiler.

Cadde esnafı Belediyenin geri adım atmasının ardından cadde de bölge sakinleri ile birlikte Mangal partisi düzenlediler.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN

Bir cevap yazın