• Cts. Nis 27th, 2024

Ünlü Şarkıcı Karsu Dönmez, Rotterdam Çanakkale Müzesini Ziyaret Etti

ByHaber Merkezi

Haz 1, 2023


Ünlü Şarkıcı Karsu Dönmez, Rotterdam Çanakkale Müzesini Ziyaret Etti

Hollanda’da son zamanların en ünlü şarkıcılarından olan Hataylı Karsu Dönmez, yakın zamanda Rotterdam’da bulunan Çanakkale Müzesi’ni ziyaret etti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Dönmez, geçtiğimiz üç ay boyunca Hatay’a yaptığı sürekli yardımlardan dolayı gurur duyduğu Altın Lale Onursal Başkanı Bülent Türker’i ve Çanakkale Müzesi’ni ziyaret ederek teşekkür etti.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Karsu Dönmez, yaptığı açıklamada bu muhteşem müzeyi yıllardır ziyaret edememiş olmanın verdiği mutlulukla görmekten büyük zevk aldığını belirtti. Ayrıca, müzenin herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı.

Müze bu yıl Cumhuriyetin 100. yılında “HOLLANDA ATATÜRK EVİ” ve “Cumhuriyet Evi” olarak dönüştürülme çalışmalarını da yakından gözlemledi. Karsu Dönmez, bu yeni açılacak müzenin desteklenmesi ve korunması gerektiğini ifade etti.



Hollanda Atatürk Evi’nin sahibi Bülent Türker, 8 yıldır gönüllü faaliyet gösteren ve 60 binden fazla ziyaretçi ağırlayan Çanakkale Müzesi’nin, bu yıl Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk’e ait 100 eseri sergileyeceğini belirtti. Sergide Atatürk’ün Altın Silahı da yer alacak. Amacın, 100 yıl içerisinde Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak ve Cumhuriyet’i yaşatmak olduğunu vurgulayan Türker, herkesi destek vermeye çağırdı.


Bir cevap yazın