• Cts. Tem 27th, 2024

ROTTERDAM ZUID DE İLK KEZ BİR DERMATOLOJİ KLİNİĞİ AÇILDI

ByHaber Merkezi

Şub 20, 2023

ROTTERDAM ZUID DE İLK KEZ BİR DERMATOLOJİ KLİNİĞİ AÇILDI

Özcan Özbay

Uzun yıllar Hollanda da görev yaptıktan sonra Türkiye ye giden ve Antalya da bir hastanede göreve başlayan Dermatolog Coşkun Birinci Hollanda ya geri dönerek Bulgaristan kökenli Dermatolog arkadaşı Krassimira Debeij-Miltcheva ile Rottetdam Zuid de ilk dermatoloji kliniğini açtılar.



Önceki gün Utenhagestraat 87, 3083 VP Rotterdam adresinde bir çok evdoktoru ve iş insanı ile davetlilerin katıldığı açılışta misafirlere hitaben bir konuşma yapan Dermatolog Krassimira Debeij-Miltcheva katılımlarından ötürü herkese teşekkür etti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Debeij-Miltcheva “Burada insanlara kalıtılı bir hizmet sunmak için heyecanlıyız.”dedi.

Kurdale kesiminin ardından kliniği gezen ziyaretçiler kendi dillerinden birilerinin olmasının memnuniyetini dile getirdiler.

Dermatolog Coşkun Birinci de mikrofonlarımıza yaptığı konuşmasında “Bu gün açılışını yaptığımız bu kliniek normal hastane statüsünde bir yer. Bakanlık tarafından tanınan bir kliniek. Önümüzdeki hafta itibarı ile full sistem hizmet vermeyi planlıyoruz.”dedi.



Klinikte birçok hastalığa tedaviyapılacağınıda sözlerine ekleyen Birinci “Kliniğimizde diger Doktor arkadaslarim Dermatoloog Krassimira Debeij-Miltcheva ve Dermkatoloog Ids Boersma ile birlikte Akne tedavisinden tutun da cilt kanserine kadar bir çok konuda tedavilerimiz olacak.”dedi.

Davetlilere kliniğin gezdirilmesinden sonra ikramda bulunuldu.



Bir cevap yazın