• Cum. Nis 19th, 2024

Hacı Faik Torunoğulları için Taziye Düzenlendi

ByHaber Merkezi

Oca 16, 2023

Hacı Faik Torunoğulları için Taziye Düzenlendi

Özcan Özbay
Mustafa Koyuncu
Mehmet Köse
Özgür Aksoy

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 84 yasında hayata veda eden Hollanda nın tanınmış ailelerinde Torunoğulları`nın babası Hacı Faik Torunoğulları için önceki gün Den bosch taki şirket merkezinde Taziye düzenlendi.

Bir süredir akciğer rahatsızlığı nedeniyle Fethiye’de tedavi gören, Fethiye Turistik Otelciler Birliği eski Başkanı ve Orka Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları için düzenlenen Taziye ye TC. Lahey Büyükelçisi Şaban Dışlı, aile üyeleri, şirket çalışanları, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Politikacılar ve dosları hazır bulundular.

Merkezi Den Bosch Şehrinde bulunan Edelstaal International Şimtronic şirketi binasında düzenlenen taziye programı HDV Fahri Din Görevlisi Mustafa Aydın, HDV Zevenbergen Din Görevlisi Ferhat Arslan, HDV Den Bosch Din Görevlisi Veysel İlan, Halit Demir ve Yusuf Öznavruz’un okudukları Kur’ân-i Kerîm ile başladı.



Mevlid-i Şerif, ilahiler, kasideler, sohbetler ile devam eden program, Hacı Faik Torunoğulları için yapılan dua ile sona erdi.

Başarıları ile ülkelerde, insanı duruş ve ilişkileri ile gönüllerde yer edinen Torunoğulları ailesinin acısını paylaşmak adına ülkenin her yerinden, her kesimden ziyaretçi akın etti.

Duygulu bir atmosferde geçen programda, Hacı Faik Torunoğulları’nın ruhuna yollanan duaların ardından, ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu.



Babalarının gidişiyle büyük bir hüzün ve üzüntü yaşayan evlatları, babalarının hayatından kısa kesitleri de ziyaretçilerle paylaştılar. Torunoğulları kardeşler “Baba bir liderdi bizlere büyüklere saygı göstermemizi, küçüklerleri sevmemizi öğretti. Ticarete ileriye dönük markalaşarak dürüst çalışarak yatırım yapmamızı tavsiye ederdi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.” Diyerek üzüntülerini dile getirdiler.



Bir cevap yazın