• Per. Mar 28th, 2024

KARİYERLİ BİR İŞİNİZ OLSUN İSTERMİSİNİZ?

KARİYERLİ BİR İŞİNİZ OLSUN İSTERMİSİNİZ?

ETB Group, Hollanda’nın dev şirketlerine çağrı merkezi hizmeti vermeye devam ediyor

Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden ETB Group, Hollanda’nın Weert kentindeki ofisiyle de burada yaşayan Türk vatandaşlarımıza istihdam sağlıyor.

Türkiye’den yurtdışına ilk kez çağrı merkezi hizmeti sunan ETB Group, ana dil seviyesinde Felemenkçe, Almanca ve Fransızca dillerini bilen bin 200’ü aşkın profesyonel ekibi ile birlikte Avrupa’nın önde gelen firmalarına çözüm ortaklığı sunuyor.



Çözüm yelpazesinde; müşteri hizmetleri, insan kaynakları desteği, sigorta danışmanlığı ve yazılım hizmeti bulunduğunu belirten ETB Group Genel Müdürü Naci Eroğlu, Türkiye’de 12 şehirde bulunan şubelerimizin yanı sıra Hollanda – Weert, Almanya – Frankurt, Suriname – Paramaribo’da da iş imkanı sağladıklarını dile getirdi. Eroğlu, Avrupa’nın önemli şirketlerine 20 yıldır hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Birçok sektörde faaliyetlerini sürdüren ETB Group, Avrupa’nın önemli şirketlerine yazılım desteği vererek yurtdışı yatırımlarına önemli bir katkıda bulunuyor. Aynı zamanda sağlık turizminde var olan ETB Health Care, Avrupa’daki hastaların saç ekimi, estetik, diş sağlığı ve tüp bebek gibi tedavilerine destek sağladıklarını belirten Eroğlu, “Bunun yanı sıra Avrupa’da inşaat sektöründe de farklı yatırımlara yönelen şirketimiz, çeşitli alanlardaki başarıları ile gittikçe büyümeyi hedefliyor.” dedi.



Hollanda’daki; Zalando, Ziggo, Innova, Kruidvat, Essent, MediQ ve T-Mobile gibi 20’yi aşkın büyük şirkete çözüm ortaklığı sağladıklarının bilgisini veren Eroğlu “Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin yanı sıra, Weert’te doğrudan iletişim kurabilecekleri bir merkez binamız bulunmaktadır. Bu binamızda aynı zamanda banyo malzemeleri ve seramik markası olan Aquantic’in toptan ve perakende satış mağazası da yer alacaktır.” diye konuştu.

“Türkiye’den Avrupa’ya hizmet veren ilk çağrı merkeziyiz”

Güçlü ekibi ile birlikte Hollanda’daki müşteri ağını genişletmeyi hedefleyen ETB Group için en önemli projelerden biri de Hollanda – Weert’teki şubesine Hollanda’da yaşayan vatandaşlarımızı yönlendirmek ve geniş bir istihdam olanağı sağlamaktır.



ETB Group’un Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden ve Hollanda firmalarına çağrı merkezi hizmeti veren ilk firma olduğunun altını çizen Naci Eroğlu, “Geçmişten günümüze kadar olan tüm projelerimizde kaliteyi ön planda tutmaya özen gösterdik. Müşteri memnuniyetini kendimize ilke edinerek verdiğimiz hizmetler sonucunda Hollandalı firmaların, Türkiye pazarına dair pozitif bir algıya sahip olmalarında önemli rolümüz oldu.” dedi.

ETB Group’un yeni projelere imza attığını belirten Naci Eroğlu, “Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın, birçok ürün ve hizmete tek çatı altında kolaylıkla ulaşabilecekleri kapsamlı bir platform oluşturmayı hedefliyoruz” diyerek ifade etti.



Hollanda’dan Türkiye’ye dönüş yapmak isteyen vatandaşlarımıza iş imkanı sunuyoruz

ETB Group’un Hollanda firmalarına hizmet vermeye başlamadan önceki yıllarda, Hollanda’dan ana vatanına dönen vatandaşlarımızın genellikle iş bulabildiği alan, turizm sektörü idi. Bu sektörde de dönemsel alımlar yapıldığı için yıl boyu sabit maddi gelir sağlanamıyordu. Bu anlamda ETB Group, Hollanda’dan ülkemize dönen ve ana dil seviyesinde Felemenkçe bilen gurbetçi vatandaşlarımıza geniş bir istihdam alanı yarattı. Hollanda’da doğup büyüyen ama artık ülkesine geri dönmek isteyen vatandaşlarımıza yüksek maaşla uzun seneler boyunca çalışabilecekleri bir iş imkanı sundu.

Parallelweg 208 6001HM Weert şehrinde bulunan ofisimiz ile artık Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarımızı da ekibimize katmaya hazırız.

BILGI ALMAK VE MURACAAT ETMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın