• Per. Nis 25th, 2024

AGB Sporcular, Baskonsolos Arikan’i Ugurladi

ByHaber Merkezi

Kas 11, 2022

AGB Sporcular, Baskonsolos Arikan’i Ugurladi

Haber / Foto: Ibrahim ÇITIL

Amsterdam Gençler Birligi Futbol Kulubünde top kosturan takim arkadaslari tayini çikan Amsterdam Baskonsolosu Engin Arikan için veda yemegi verdiler.



Amsterdam Gençler Birligi(AGB) Spor Kulübünde verilen veda yemegine yönetim kurulu Baskani ve yöneticler’in yani sira kulüpte birlikte idmanlara çikan, top kosturan takim arkadaslari Baskonsolos Arikan’i yalniz birakmadilar.

AGB kulübünden yapilan degerlendirmede, Amsterdam Baskonsolosu Engin Arikan’a yaptigi hizmetler ve bizlerle birlike top kosturdugu için çok tesekkür ederiz denildi.



Yemek sonrasi birlikte top kosturduklari takim arkadaslari adina konusan Orhan Demirci ise yaptigi konusmada sunlari söyledi; ‘’Bizim üzüntümüz çaliskan ve güler yüzlü bir Baskonsolosumuzu baska yere göndermemizden dolayidir. Amsterdam’da herkesle yakin diyalog kurarak vatandaslarin sorunlarinin çözümüne yardimci oldu. Yaptigi hizmetler ve bizlerle top oynadigi için kendisine tesekkür ediyorum ve yeni görev yerinde basarilar diliyorum” dedi.



Amsterdam Baskonsolosu Engin Arikan ise Türk devletinin görevlendirdig birçok ülkede çalistigini belirterek, “Amsterdam’a ilk gelirken kimlerle dostluklar kuracagimi, birlikte top kosturacagimizi bilmiyordum. Ama simdi ise giderken hüzünleniyorum. Çünkü buradaki vatandaslarimizi ve Hollanda’yi tanidikça çok güzel bir ülkeye geldigimi anladim. Burada vatandaslarimizin içinde yasadiklari ülkeye nasil sahiplendiklerini, kanunlarina ve kurallarina uyduklarini müsahede ettim, nasil birlikte neler yaptiklarini vede devletimize bagliliklarini gördüm. Çok güzel dostluklar kurduk, beni araniza kabul ettiginiz için hepinize çok tesekkür ederim” diye konustu.


Bir cevap yazın