• Cts. Nis 27th, 2024

HOLLANDA Ç.E.V. DEN ARDAHAN DAMAL KÖYÜ ÇOCUKLARINA SÜPRİZ

HOLLANDA Ç.E.V. DEN ARDAHAN DAMAL KÖYÜ ÇOCUKLARINA SÜPRİZ

Özcan Özbay

Ülkesinden çok uzaklarda da olsa eğitime verdiği desteklerle sürekli gündeme gelen Can Erzincanlılar Vakfı (C.E.V.) yine sessiz sedasız ülke çocuklarını sevindirmeye devam ediyor.



Kışın kapıya dayandığı şu günlerde ülkemizde soğuğu en çok hisseden yerlerden biri olan Ardahan iline bağlı Damal ilçesindeki ilkokul öğrencilerine bir süpriz yapan Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı burada 55 ihtiyaç sahibi çocuğu çetin kış soğukları öncesi mutlu etti. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız C.E.V. Başkanı Murat Kurt ”
Herşey bizi yalnız bırakmayan Sevgili Gönüldaşlarımız sayesinde”diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti;

“Kış aylarının en yoğun ve Çetin geçtiği Ardahan Damal ilçesindeki köy okuluna Damal Milli Eğitim müdürü sevgili Yalçın CAN’ımızın aracılığı ile ve yapılan araştırma sonucunda ihtiyaç sahibi 55 çocuğumuza ayakkabı desteğinde bulunarak bugün teslimini sağladık. Bu vesile ile gönüllere dokunan çocuklarımızın gülümsemelerine vesile olan herkese yürekten ve en samimi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Her zaman dayanışmanın en güzel örneğini ortaya koyan siz Gönüldaşlarımızın Ayaklarına taş değmesin.”dedi.





Bir cevap yazın