• Çar. Nis 24th, 2024

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Mehmet Köse

2007 den bu yana dernek başkanı olan Aykut Torunoğullarını vedası sonrasında genel kurula giden Hollanda Beşiktalılar derneği üyeleri yeni başkanını seçtiler. Yeni başkan Hacı Murat Aslan.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Başka bir adayın çıkmadığı ve Çarşaf liste ile seçime katılarak Hollanda Beşiktaşlılar dernek başkanı seçilen Hacı Murat Aslan Beşiktaşlı olmanın kendilerine verdiği ilkeden hiç bir zaman ödün vermeden çalışmalarına devam edeceğini belirterek “Yeni dönem için yapmayı planladığımız çalışmaların satırbaşları şu şekilde olacak.
Son 15 yılda Hollanda Beşiktaşlılar derneğinin başarılı olmasındaki önemli çalışmalar olan:
• Yurtiçi ve Yurtdışındaki sosyal faaliyetlerimiz.
• Geleneksel İstanbul gezilerimiz.
• Üyelerimize özel yıllık yemeklerimiz.
• Taraflı tarafsız toplumun her kesiminde ses getiren gecelerimiz.
• üyelerimize maç bileti kolaylığı Gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bunların yanı sıra:
• Özel üyelik paketleri ile derneğimizin üye sayısını çoğaltmak.
• Derneğimize herhangi bir sebepten dolayı üyeliğini durduran üyelerimize tekrar kazanma çalışmamız.
• Üç yılda 150 kongre üyesi çalışmamız.
• Yurt içi ve dışında ses getirecek yeni sosyal etkinlikler.
• Her yıl tüm üyelerimize lisanslı ürün hediyesi çalışmamız.
• Geniş kapsamlı Türk ve Hollandalılara yönelik bir P&R çalışması Gibi çalışmamalarımızla bizden sonraki nesillere Beşiktaş sevgisi ve Beşiktaşlılık duruşunu aşılamak için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.”dedi.



Hollanda da mevcut STK lar içinde örnek bir yer teşkil etmek için çabalayacaklarınıda belirten yeni başkan Aslan “Bunların yanı sıra Hollanda’da bulunan sivil toplum örgütleri arasında ‘da örnek bir sivil toplum örgütü olmak için özen göstereceğiz. Bunu yaparken Beşiktaş’ı ve özellikle Beşiktaşlılığı Hollanda halkında tanıtmak için çalışmalarımız olacak.”dedi.

Hacı Murat Aslan`ın yeni başkan olduğu Hollanda Beşiktaşlılar Derneğinde yeni yönetim kurulunuda belirlediklerini belirterek “Derneğimizin yeni yönetim kurulu 9 asıl ve 2 yedek üyeden oluşmakta. Ayrıca 3 kişilikte bir denetleme ve disiplin kurulumuz olacaktır. Yeni yönetim kurulunda yer alan 11 yöneticimizin 8 i daha önceden derneğimizde görev almadı ve ilk kez yönetici olacaklar.



İlk olarak özel sebeplerden dolayı bugün aramızda bulunamayan yönetim kurulu üyelerimizi sizlere tanıtmak istiyorum.
Yönetim kurulu üyesi Orhan Huy . Doetinchem şehrinde ikamet etmekte. Günlük hayatta kendisi avukat.
Yönetim kurulu üyesi Abdullah Helvacı: Abdullah kardeşimiz Arnhem de ikamet etmektedir. Günlük hayatta kendisi uluslar arası bir liman şirketinde P&O dan sorumludur.
Yönetim kurulu üyemiz Mutlu Bilgin Mutlu kardeşimiz Den Haağ ta ikamet etmekte. inşaat sektöründe faaliyetleri bulunan Bilgin bouw kurucu ve yöneticisidir.
Yönetim kurulu üyemiz Yenal İzci. Yenal kardeşimiz Deventer şehrinde ikamet etmekte. Genel cerrah olan Yenal kardeşim aynı zamanda Lochem şehrinde kendi muayyenesi olan bir aile hekimidir.
Yönetim kurulu üyemiz Rayıf Ayyıldız: Rayıf kardeşimiz Den Haağ’ta ikamet etmekte. Tarım, Gayrimenkul, iş bulma kuruluşu olan İntrixo’nun kurucularından ve CEO’şudur.



Yönetim kurulu üyemiz Erdem Akdağ.
Yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Karadavut
Yönetim kurulu üyemiz Ersin Küçüksu
Yönetim kurulu üyesi Gökhan Sarıer
Yönetim kurulu üyemiz Ahmet Tezerdi.”
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Yeni yönetim İlk yönetim kurulu toplantısını önümüzdeki bir ay içerisinde gerçekleştirecek ve bu toplantıda görev dağılımı yapacak.

Yeni Yönetimin göreve geldiğindeki ilk icraatı ise 15 yıl gibi uzun bir zaman derneğin başkanlığını yürüten Aykut Torunoğulları`na derneğin Onursal Başkanlık ödülü verildi.


Bir cevap yazın