• Per. Mar 28th, 2024

Amsterdam Türk Hava Yolları’nda Görev Değişimi

Özcan Özbay

Türk Hava Yolları Amsterdam Şubesinde 6 yıldır başarı ile görev yapan Müdür Cengiz İnceosman görev süresinin dolması nedeniyle görevini yeni Müdür Şerafettin Ekici ye teslim etti.

Çalıştığı süre içerisinde Hollanda da çevresince sevilen müdür İnceosman`ın vedası nedeniyle düzenlenen yemekte bi taraftan vedanın getirdiği hüzün yaşanırken diğer taraftan da yepyeni genç bir müdürün göreve başlamasının sevinci birlikte yaşandı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Amsterdam Çörendon Hotel’de gerçekleşen “Veda ve tanışma akşamına” çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katılırken geçece T.C. Lahey Büyükelçisi Şaban Dışlı, Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan, Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Haluk Songur, Çörendon Hava Yolları ortaklarından Atılay Uslu ve acenta temsilcileri katıldı.

Misafirleri kapıda karşılayan Türk Hava Yolları müdürleri Cengiz İnceosman ve Şerafettin Ekici gece boyunca tüm davetlilerle yakından ilgilendi.



Misafirlere bir veda konuşması yapan Türk Hava Yolları Müdürü Cengiz İnceosman konuşmasında tüm ekibine birlikte çalıştığı süre içerisinde kendisine destek olduğu için teşekkür etti. İnceosman “Burası THY için önemli bir nokta 450 e yakın vatandaşımız var, bunlara hizmet vermek bizim için çok önemli. Özellikle Corona döneminde ticari anlamda çok önemli ve zor bir dönemdi ama vatandaşlarımız o dönemde dahi uçuşlarını bizlerle gerçekleştirdiler. Biz müdürler olarak geldiğimizde gideceğimizi biliyor ve ona göre çalışıyoruz, bu bir çeşit bayrak yarışıdır. Şimdi ben gidiyorum ama yeni gelen Şerafettin müdürüm de en az bizim kadar bu işte başarılı olacaktır.”dedi.



Daha sonra Mikrofona gelen Türk Hava Yolları Amsterdam şubesi yeni müdürü Şerafettin Ekici konuşmasında vedaların zor olduğunu belirterek “Hizmet bayrağını değerli müdürümüzden teslim alıyoruz. Kendisine bu zamana dek yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Bizde değerli müdürümüzün çok yüksekte bıraktığı çıtayı dahada yükseklere çıkarmak kalıyor. Hepimiz için başarılı bir dönem olacağını umuyorum.”dedi.


T.C. Lahey Büyükelçisi Şaban Dışlı de bir konuşma yaparak Türk Hava Yollarının başarılı çalışmalarında Müdür Cengiz İnceosman`ın ve ekibinin önemine değindi. Büyükelçi Dışlı “Türk Hava Yolları bizim amiral gemilerimizden biridir. Corona döneminde THY nin önemini çok iyi anladık. THY nin gücünü tüm ekip olarak bu dönemde gördük. Burada olan Sivil toplum örgütü temsilcilerinden bir isteyim var, herkes sadece bizim vatandaşlarımız olarak değil, birlikte çalıştıkları yabancı dostlarınıda THY ye yönlendirmeleridir. Cengiz beye çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, yeni müdürümüz Şerafettin Ekici ye de yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Son olarak konuşma yapan Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan da konuşmasında “Normalde sayın Büyükelçimizin sonrasında konuşma yapmam uygun düşmez ama Cengiz beyi çok sevdiğimiz için bende birkaç kelime söylemek istedim. Bende burada 4 yıl görev yaptım ve görev süremin sonuna yaklaştım. Burada Cengiz bey ve ekibi ile çok çalışmalar yaptık. THY Konsolosluğumuz sınırları içerisinde olduğu için ben bunu en yakından bilenlerim. Başarılı çalışmalarından ötürü Cengiz bey ve ekibine teşekkür ediyorum. Cengiz beye de yeni görev yerinde aynı başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Konuşma programının son bölümünde Acentalar adına Türk Hava Yolları Amsterdam Müdürü Cengiz İnceosman`a çeşitli hediyeler takdik edildi ve daha sonra yemeğe geçildi.


Bir cevap yazın