• Cum. Mar 29th, 2024

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI AYKUT TORUNOĞULLARI VEDA ETTİ

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI AYKUT TORUNOĞULLARI VEDA ETTİ

Özcan Özbay

2004 yılında kurulan ve 2004-2007 yılları arasında Ömer Faruk Akınbingöl ün başkanlığını yaptığı Hollanda Beşiktaşlılar Derneğinde 2007 den bu yana dernek başkanı olan Aykut Torunoğulları veda etti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Yamekli gerçekleşen veda gecesinde Ünlü sanatçı Ender Balkır sahne aldı ve iki bölüm halindeki programında katılımcılara sevilen eserlerden oluşan harika bir konser verdi.

Programının ortasında Hollanda Beşiktaşlılar Derneği başkanı Aykut Torunoğulları nı da sahneye davet eden Balkır a teşekkür eden başkan Aykut Torunoğulları yaptığı konuşmada “Ben Hollanda da yazdığım iki kitabında tanıtımını yaptığımda değerli kardeşim, dostum Ender Balkır ve arkadaşları hiç bir karşılık beklemeden hep yanımda oldu. Bende şimdi veda gecemde yine bizimle birlikte olmasını rica ettiğimde ben kırmayarak Almanya dan buraya geldi ve harika müzikleri ile bizi mest ettiler. Başta Ender Balkır olmak üzere diğer müzisyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.”dedi.



Başkanlığı döneminde bir çok yeniliğe imza atan Aykut Torunoğulları, sosyal çalışmalar çerçevesince dernek olarak yaşlı ve kimsesizlere de ziyaretlerde bulundu.

Gecede yaptığı konuşmasında “15 yıl başkanlık yaptım. Siyasiler gibi geldi gitmiyor denmesin diye artık veda zamanı geldiğini düşündüm bu vesile ile bu gecemizde sizlerle vedalaşmak istedim. Görev süremiz içinde bir çok şey yaptık. Arkadaşlarımla birlikte belkide Avrupa da birçok yapılmayanı gerçekleştirdik.”dedi. Başkan Torunoğulları bunun bir bayrak yarışı olduğunun altını çizerek, benden önceki başkanımda, benden sonra olacak başkanlarımda bu hizmeti bir bayrak yarışı gibi görerek aldıkları bayrağı en güzel şekilde bir sonraki arkadaşına telsim edeceklerdir. Bu görevi üstlenecek herkes Derneğimizin temel amaçlarına hizmet edecek, Beşiktaşımızın Kültürüne,tarihine yakışır aktivitelerle örnek olacak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak Beşiktaş sevgisi aşılayarak herkese örnek olacaktır. Benden bu kadar hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.” dedi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
23 Ekim Pazar günü yapılacak yeni genel kurul için hazırlıklarada başlandığını belirten Efsane başkan Aykut Torunoğulları “Görev alacak tüm arkadaşlarımı şimdiden kutluyorum.”dedi.


Bir cevap yazın